Onze mediators

MfN-registermediator Midden Nederland (Lia Laupman)

MfN-registermediator Midden Nederland (Lia Laupman)

Als MfN-registermediator èn internationaal gecertificeerd mediator (IMI), ben ik onder meer verbonden aan de Provincie Gelderland en daarnaast ben ik rechtbank-mediator bij de Rechtbank en het Hof Arnhem en Roermond. Verder ben ik reviewer bij de MfN (SKM Stichting Kwaliteit Mediators) en oprichter van Professionele Mediators.
MfN-registermediator Groningen, Friesland en Drenthe

MfN-registermediator Groningen, Friesland en Drenthe

Mediator in Groningen sinds 2002. Ik ben gespecialiseerd in familie en arbeidszaken. Ik leg het accent op de dialoog, op het bespreekbaar maken van knelpunten. Als mediator ben ik sterk oplossingsgericht. Er is in het gesprek ruimte voor zowel de zakelijke als de persoonlijke kant. Juist hierdoor kunnen drempels worden verlaagd en afspraken worden gemaakt.
 MfN-registermediator, met name in Utrecht Gelderland en Overijssel

MfN-registermediator, met name in Utrecht Gelderland en Overijssel

Na eerst als advocaat werkzaam te zijn geweest houd ik mij nu vooral bezig met mediation. Mijn expertise is personen- en familierecht (echtscheiding) en arbeidsrecht (arbeidskwesties). Met mijn ruime ervaring als mediator kan ik u succesvol begeleiden. Staat u op het punt te gaan scheiden of heeft u een (dreigend) arbeidsconflict? Dan kunt u mij inschakelen om door middel van mediation een duurzame oplossing te creëren met een voor beide partijen zo optimaal mogelijk resultaat.
MfN-registermediator Noord Holland

MfN-registermediator Noord Holland

Ik ben family mediator en ik begeleid in arbeidskwesties. Ik werk met name in de regio Noord Holland. Mijn stijl is te omschrijven als persoonlijk en sensitief, gecombineerd met een zakelijke en vooral praktische insteek. Ik focus op haalbare en houdbare oplossingen. 
MfN-registermediator Noord-Holland

MfN-registermediator regio Noord-Holland

Ik ben werkzaam in de regio Amsterdam. IMI gecertificeerd en rechtbank mediator (Amsterdam, Alkmaar en Haarlem). Reviewer voor de SKM (Stichting Kwaliteit Mediators). Na een loopbaan bij de gemeente Amsterdam zelfstandig gevestigd sinds 2000. Mijn expertise ligt op de terreinen: overheid, arbeid en zakelijk. Ik hanteer verschillende mediation stijlen, waarbij ik focus op duurzame oplossingen.
MfN-registermediator Noord-Brabant

MfN-registermediator Noord-Brabant

Mediator in Noord-Brabant sinds 1998. Ik ben gespecialiseerd in zowel familiegerelateerde- als arbeidsgerelateerde conflicten. Gericht op een betere communicatie zodat de relatie langdurig baat heeft bij het traject. Ik werk vanuit compassie, kan daarbij confronteren, draag zorg voor een veilig gevoel en werk doelgericht. In gesprek bij mij: vergroot de kans op een duurzame oplossing! 
MfN-registermediator, met name in de Achterhoek en Twente

MfN-registermediator, met name in de Achterhoek en Twente

Ik ben werkzaam als mediator in de Achterhoek, Twente en de Liemers. U kunt mij inschakelen bij conflicten op de werkvloer en binnen het onderwijs. Daarnaast bemiddel ik bij familiezaken. Ik sta als mediator ingeschreven bij de Rechtbank Arnhem, Zutphen en Almelo. Weet u, een conflict mag er zijn, mits je er maar samen uitkomt

 

MfN-registermediator Zuid-Holland

MfN-registermediator Zuid-Holland

Ik heb veertien jaar gewerkt voor diverse gemeentes en heb me daarna zelfstandig gevestigd als mediator. Mijn stijl is doelgericht, pragmatisch en vriendelijk. Ik werk met name voor ziekenhuizen, arbodiensten etc in Zuid-Holland. Als conflictbemiddelaar ben ik gespecialiseerd in arbeidsgerelateerde zaken
MfN-registermediator Noord-Brabant

MfN-registermediator in Noord Brabant

Na mijn studie Nederlands Recht aan de Universiteit Leiden heb ik eerst 10 jaar gewerkt als advocaat en bedrijfsjurist in een internationale werkomgeving. Sinds 2000 ben ik als mediator werkzaam in de omgeving van Den Bosch. Ik richt me in mijn mediations op spanningen in onder meer zakelijke relaties, relaties met overheden en in arbeidsverhoudingen.
MfN-registermediator Noord-Holland

MfN-registermediator omgeving Noord-Holland

Mediator sinds 2002 in de regio Amsterdam, IMI gecertificeerd en rechtbank mediator. Gespecialiseerd in arbeidszaken en zakelijke conflicten bij bedrijven, arbodiensten en verzuimverzekeraars. Ik begin meestal met aparte voorgesprekken om vervolgens met elkaar in gesprek te gaan. Mijn stijl is persoonlijk en directief. Zakelijke aanpak met humor en aandacht voor de relatie.
MfN-registermediator Friesland

MfN-registermediator Friesland

Ik werk als mediator en onder meer als bijzondere curator Jeugdzaken in Noord Nederland. Als mediator werk ik zowel op het gebied van arbeidszaken, familiezaken als ook strafzaken
MfN-registermediator Oost Gelderland

MfN-registermediator Oost Gelderland

Ik heb sinds mijn benoeming als notaris (in 1998) al aangegeven interesse te hebben in mediation. In 2004 heb ik de mediationopleiding gevolgd. Inmiddels ben ik bijna fulltime bezig met mediation op het gebied van nalatenschappen, echtscheiding, samenwerkingsverbanden op zakelijk gebied en familieverhoudingen. Ik werk vanuit de regio Winterswijk.
MfN-registermediator regio Amsterdam

MfN-registermediator regio Amsterdam

Ik ben MfN-registermediator in de regio Amsterdam, gespecialiseerd in familiezaken. Ik bemiddel bij relatiekwesties, (echt)scheidingen, het maken van een ouderschapsplan en andere familiekwesties. Ik ben daadkrachtig en betrokken. Met mij als mediator lukt het mensen vaak om oplossingen te vinden voor kwesties die hen verdeeld houden.
MfN-registermediator Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel

MfN-registermediator Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel

Mediator en juridisch adviseur sinds 1998 in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. Ik ben ervan overtuigd dat mediation meestal leidt tot grotere tevredenheid dan een uitspraak van de rechter. Mijn stijl is erop gericht dat partijen elkaar met respect benaderen waarbij er ruimte voor emoties is.
MfN-registermediator regio Rotterdam

MfN-registermediator regio Zuid-Holland Zuid

Het hebben van een conflict thuis of op je werk kost energie, tijd en beschadigt het vertrouwen. Als u het conflict wilt bespreken en oplossen dan kunt u mij inschakelen als mediator. Ik begeleid u en de andere partij (en) naar een door jullie gewenste oplossing.
MfN-registermediator Limburg

MfN-registermediator Limburg

Ik werk vanaf 2009 vanuit de overtuiging dat het oplossen van conflicten zoveel beter kan dan door een door de rechter opgelegde oplossing te moeten aanvaarden. In bijna elk conflict zit een oplossing verscholen, die voor alle betrokken partijen aanvaardbaar of zelfs aantrekkelijk is. 

MfN-registermediator regio Rotterdam en Zuid-West Nederland

Als MfN-registermediator en Rechtbank mediator (arbeid/ zakelijk en buren) laat ik betrokkenen weer mét elkaar in gesprek gaan. Ik houd kantoor in Rotterdam en werk in een ruimte regio in Zuid-West Nederland.

MfN-registermediator regio Noord-Limburg en regio Eindhoven

Ik ben MfN-registermediator en werkzaam in de regio Noord-Limburg en regio Eindhoven. Ik bemiddel voornamelijk in arbeidsconflicten tussen werkgevers en werknemers. Ook overheidswerkgevers en hun ambtenaren kunnen bij mij terecht. Onpartijdigheid, vertrouwelijkheid en inlevingsvermogen karakteriseren mijn werkwijze.

MfN-registermediator in het midden en westen van Noord-Brabant en in Zeeland

Als mediator leg ik de nadruk op het samen vinden van een oplossing, maar vind ik het ook erg belangrijk dat er ruimte is voor emoties zodat betrokken partijen de mediation met een goed gevoel kunnen afsluiten.

MfN-register mediator regio Utrecht

Ik ben MfN-geregistreerd mediator in arbeidsrechtelijke- en familiezaken. Na ruim tien jaar advisering en procederen als advocaat ben ik mij gaan verdiepen in het vak mediation. 
 

Professionele Mediators Nederland