Onze mediators

MfN-registermediator Midden Nederland (Lia Laupman)

MfN-registermediator Midden Nederland (Lia Laupman)

Als MfN-registermediator èn internationaal gecertificeerd mediator (IMI), ben ik onder meer verbonden aan de Provincie Gelderland en daarnaast ben ik rechtbank-mediator bij de Rechtbank en het Hof Arnhem en Roermond. Verder ben ik reviewer bij de MfN (SKM Stichting Kwaliteit Mediators) en oprichter van Professionele Mediators.

MfN-registermediator Groningen, Friesland en Drenthe

Mediator in Groningen sinds 2002. Ik ben gespecialiseerd in familie en arbeidszaken. Ik leg het accent op de dialoog, op het bespreekbaar maken van knelpunten. Als mediator ben ik sterk oplossingsgericht. Er is in het gesprek ruimte voor zowel de zakelijke als de persoonlijke kant. Juist hierdoor kunnen drempels worden verlaagd en afspraken worden gemaakt.

MfN-registermediator Limburg en regio Eindhoven

Mediator sinds 1998, werkzaam in Limburg en regio Eindhoven. Ik ben gespecialiseerd in arbeidszaken en samenwerkingsrelaties. Ik ben een praktisch ingestelde mediator met een juridische achtergrond, die van duidelijkheid houdt. Samen met betrokkenen probeer ik vlot tot de kern van de problematiek te komen, om van daaruit gericht tot een acceptabele oplossing te komen.
 MfN-registermediator, met name in Utrecht Gelderland en Overijssel

MfN-registermediator, met name in Utrecht Gelderland en Overijssel

Na eerst als advocaat werkzaam te zijn geweest houd ik mij nu vooral bezig met mediation. Mijn expertise is personen- en familierecht (echtscheiding) en arbeidsrecht (arbeidskwesties). Met mijn ruime ervaring als mediator kan ik u succesvol begeleiden. Staat u op het punt te gaan scheiden of heeft u een (dreigend) arbeidsconflict? Dan kunt u mij inschakelen om door middel van mediation een duurzame oplossing te creëren met een voor beide partijen zo optimaal mogelijk resultaat.

MfN-registermediator Noord Holland

Ik ben family mediator en ik begeleid in arbeidskwesties. Ik werk met name in de regio Noord Holland. Mijn stijl is te omschrijven als persoonlijk en sensitief, gecombineerd met een zakelijke en vooral praktische insteek. Ik focus op haalbare en houdbare oplossingen. 
MfN-registermediator Noord-Holland

MfN-registermediator Noord-Holland

Ik ben werkzaam in de regio Amsterdam. IMI gecertificeerd en rechtbank mediator (Amsterdam, Alkmaar en Haarlem). Reviewer voor de SKM (Stichting Kwaliteit Mediators). Na een loopbaan bij de gemeente Amsterdam zelfstandig gevestigd sinds 2000. Mijn expertise ligt op de terreinen: overheid, arbeid en zakelijk. Ik hanteer verschillende mediation stijlen, waarbij ik focus op duurzame oplossingen.
MfN-registermediator Noord-Brabant

MfN-registermediator Noord-Brabant

Mediator in Noord-Brabant sinds 1998. Ik ben gespecialiseerd in zowel familiegerelateerde- als arbeidsgerelateerde conflicten. Gericht op een betere communicatie zodat de relatie langdurig baat heeft bij het traject. Ik werk vanuit compassie, kan daarbij confronteren, draag zorg voor een veilig gevoel en werk doelgericht. In gesprek bij mij: vergroot de kans op een duurzame oplossing! 
MfN-registermediator, met name in de Achterhoek en Twente

MfN-registermediator, met name in de Achterhoek en Twente

Ik ben werkzaam als mediator in de Achterhoek, Twente en de Liemers. U kunt mij inschakelen bij conflicten op de werkvloer en binnen het onderwijs. Daarnaast bemiddel ik bij familiezaken. Ik sta als mediator ingeschreven bij de Rechtbank Arnhem, Zutphen en Almelo. Weet u, een conflict mag er zijn, mits je er maar samen uitkomt

 

MfN-registermediator Zuid-Holland

MfN-registermediator Zuid-Holland

Ik heb veertien jaar gewerkt voor diverse gemeentes en heb me daarna zelfstandig gevestigd als mediator. Mijn stijl is doelgericht, pragmatisch en vriendelijk. Ik werk met name voor ziekenhuizen, arbodiensten etc in Zuid-Holland. Als conflictbemiddelaar ben ik gespecialiseerd in arbeidsgerelateerde zaken
MfN-registermediator Noord-Brabant

MfN-registermediator Noord-Brabant

Na mijn studie Nederlands Recht aan de Universiteit Leiden heb ik eerst 10 jaar gewerkt als advocaat en bedrijfsjurist in een internationale werkomgeving. Sinds 2000 ben ik als mediator werkzaam in de omgeving van Den Bosch. Ik richt me in mijn mediations op spanningen in onder meer zakelijke relaties, relaties met overheden en in arbeidsverhoudingen.
MfN-registermediator Noord-Holland

MfN-registermediator Noord-Holland

Mediator sinds 2002 in de regio Amsterdam, IMI gecertificeerd en rechtbank mediator. Gespecialiseerd in arbeidszaken en zakelijke conflicten bij bedrijven, arbodiensten en verzuimverzekeraars. Ik begin meestal met aparte voorgesprekken om vervolgens met elkaar in gesprek te gaan. Mijn stijl is persoonlijk en directief. Zakelijke aanpak met humor en aandacht voor de relatie.
MfN-registermediator Utrecht

MfN-registermediator Utrecht

Mediator sinds 2002 en werkzaam in de regio Utrecht. Ik ben gespecialiseerd in arbeidsmediations en familiezaken. Ik werk met name voor bedrijven, organisaties en instellingen, arbo-artsen en verzuimverzekeraars. In mijn werk als mediator ben ik daadkrachtig en transparant over het proces. Ik heb tevens oog voor de emotionele kant.
MfN-registermediator Limburg

MfN-registermediator Limburg

Ik ben mediator sinds 2001 en gevestigd in Zuid Limburg. Als registermediator ben ik gespecialiseerd in echtscheidingen. In mijn werk als mediator vind ik het op de eerste plaats van belang te weten hoe partijen in het verwerkingsproces staan. Voor mij is het belangrijk om mijn ondersteuning af te stemmen op de situatie van de client
MfN-registermediator Friesland

MfN-registermediator Friesland

Ik werk als mediator en onder meer als bijzondere curator Jeugdzaken in Noord Nederland. Als mediator werk ik zowel op het gebied van arbeidszaken, familiezaken als ook strafzaken
MfN-registermediator Zeeland

MfN-registermediator Zeeland

Ik ben family mediator en een zeer ervaren arbeidsmediator. Vanuit Vlissingen ben ik werkzaam in de provincie Zeeland. Een conflict tot een goed einde brengen, pijnpunten weghalen en emoties de plaats geven en rationeel de ruimte scheppen voor een nieuwe toekomst, is waar ik me als mediator voor wil inzetten
MfN-registermediator Oost Gelderland

MfN-registermediator Oost Gelderland

Ik heb sinds mijn benoeming als notaris (in 1998) al aangegeven interesse te hebben in mediation. In 2004 heb ik de mediationopleiding gevolgd. Inmiddels ben ik bijna fulltime bezig met mediation op het gebied van nalatenschappen, echtscheiding, samenwerkingsverbanden op zakelijk gebied en familieverhoudingen. Ik werk vanuit de regio Winterswijk.
MfN-registermediators Noord-Brabant en Zuid-Holland

MfN-registermediators Noord-Brabant en Zuid-Holland

Werkzaam in Brabant en Zuid-Holland. Hij heeft een goede reputatie bij vele bedrijven en bij rechtbanken. Hij is integer, heeft aandacht voor zaken die niet uitgesproken worden en laat partijen op het juiste moment de verantwoordelijkheid nemen. Zij heeft zich gespecialiseerd interculturele conflicten.
MfN-registermediator regio Amsterdam

MfN-registermediator regio Amsterdam

Ik ben MfN-registermediator in de regio Amsterdam, gespecialiseerd in familiezaken. Ik bemiddel bij relatiekwesties, (echt)scheidingen, het maken van een ouderschapsplan en andere familiekwesties. Ik ben daadkrachtig en betrokken. Met mij als mediator lukt het mensen vaak om oplossingen te vinden voor kwesties die hen verdeeld houden.
MfN-registermediator Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel

MfN-registermediator Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel

Mijn roots liggen in het notariaat waarin ik ruim 30 jaar gewerkt heb. Mediator en juridisch adviseur sinds 1998 in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. Ik ben ervan overtuigd dat mediation meestal leidt tot grotere tevredenheid dan een uitspraak van de rechter. Mijn stijl is erop gericht dat partijen elkaar met respect benaderen waarbij er ruimte voor emoties is.
MfN-registermediator Limburg en Oost-Brabant

MfN-registermediator Limburg en Oost-Brabant

Sinds 2005 ben ik zelfstandig werkzaam als MfN-registermediator. Vanuit Urmond (nabij Sittard) zijn plaatsen in Limburg en de regio Eindhoven goed bereikbaar. De bijeenkomsten vinden plaats op een kantoor, bij u thuis of op een locatie in de buurt. Ik ben gespecialiseerd in arbeidszaken.

MfN-registermediator regio Rotterdam

MfN-registermediator regio Zuid-Holland Zuid

Het hebben van een conflict thuis of op je werk kost energie, tijd en beschadigt het vertrouwen. Als u het conflict wilt bespreken en oplossen dan kunt u mij inschakelen als mediator. Ik begeleid u en de andere partij (en) naar een door jullie gewenste oplossing.

 
Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij uitsluitend voor statistische doeleinden. Uw privacy blijft gewaarborgd.

Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.
Voor meer informatie kunt u eerst onze Disclamer & Privacyverklaring bekijken!