Onze mediators

MfN-registermediator, met name in de Achterhoek en Twente

MfN-registermediator, met name in de Achterhoek en Twente
Direct contact opnemen
Tel: 085-9021900
info@professionelemediators.nl
Vraag een vrijblijvend introductiegesprek aanMediator in de Achterhoek

Heeft u te maken met een conflict op de werkvloer of binnen het onderwijs? Of hebben u en uw partner besloten om te gaan scheiden? Dan kunt u mij inschakelen om er samen met behulp van mediation uit te komen. Mijn mediation-praktijk is gevestigd in de Achterhoek.

Ik werk als mediator o.a. in de plaatsen; Aalten, Borculo, Didam, Dinxperlo, Doesburg, Doetinchem, Eibergen, Enschede , Groenlo, Haaksbergen, Hengelo , Lichtenvoorde, Lochem, Ruurlo, Silvolde, Ulft, Vorden, Varsseveld, Wehl, Winterswijk, Zelhem, Zevenaar, Zutphen .

Aanpak

Als ik bij conflicten op de werkvloer en binnen het onderwijs als mediator optreed, zoek ik met de betrokken partijen een antwoord op de vraag: “Hoe is het conflict eigenlijk ontstaan?” Het is iedere keer weer voor partijen die een conflict hebben, verrassend en verhelderend dat op die vraag verschillende antwoorden worden gegeven. Ik begeleid de partijen in de gesprekken bij het helder en duidelijk in kaart brengen van de kwestie. We bespreken misverstanden en we kijken of en hoe partijen verder kunnen op een manier die voor beiden acceptabel is.

Bij  (echt)scheidingen maak ik samen met partijen het echtscheidingsconvenant en als er minderjarige kinderen zijn het ouderschapsplan. Samen met u kijken we wat belangrijk is voor de kinderen en hoe de financiële en fiscale zaken het beste vorm gegeven kunnen worden.  De verdeling van huis, inboedel, pensioenen etc. komen allemaal aan de orde.

De basis van ieder mediation-traject is een vertrouwde omgeving waar ieder kan spreken en naar elkaar luistert. Zo worden onjuistheden en aannames uit de wereld geholpen. Dat geeft verheldering en opluchting en maakt de weg vrij om het conflict op te lossen.

Achtergrond

Ik ben MfN-registermediator en ik ben als mediator ingeschreven bij de rechtbank te Arnhem , Zutphen en Almelo. Ik heb een achtergrond in de zakelijke verzekeringswereld met als specialisatie aansprakelijkheid en arbeid. Ook als mediator ligt mijn specialisatie binnen zakelijke en arbeidsrechtelijke conflicten. Tevens ben ik een gespecialiseerd family mediator voor echtscheidingen of andere zaken binnen de familiaire kring die u verdeeld houden.

Contact

Heeft u te maken met een conflict binnen uw werkomgeving of gaan u en uw partner scheiden? Ik bekijk graag met u hoe u er via mediation uit kunt komen. Neem via Professionele Mediators contact met mij op.

Neem contact op

 


Professionele Mediators Nederland