Onze mediators

MfN-registermediator Noord-Brabant

MfN-registermediator Noord-Brabant
Direct contact opnemen
Tel: 085-9021900
info@professionelemediators.nl
Vraag een vrijblijvend introductiegesprek aanMediator in Noord-Brabant

Staat u op het punt om te gaan scheiden? Of is er binnen uw familie of op uw werk een conflict ontstaan en vindt u het tijd geworden om het conflict op te lossen? Neem dan contact met Professionele Mediators op. Ik ben als mediator gevestigd in de regio Noord-Brabant. Ik ben sinds 1998 mediator en ik ben gespecialiseerd in het bemiddelen bij scheidingen en het oplossen van conflicten op het werk en binnen families. 

Ik werk als mediator in de plaatsen: Den Bosch , Berkel Enschot, Boxtel , Drunen,  Haaren, Hedel, Heeswijk-Dinther, Kerkdriel, Oisterwijk, Rosmalen , Schijndel, Sint Michielsgestel, Sint Oedenrode, Tilburg , Udenhout, Veghel, Vlijmen, Vught , Waalwijk .

Eerst herstel van communicatie

Een arbeidsconflict of een ruzie binnen de familie wordt in de meeste gevallen veroorzaakt door slechte onderlinge communicatie. Als gevolg van het conflict wordt er soms helemaal niet meer met elkaar gecommuniceerd. Daarom richt ik mij tijdens de mediation veelal eerst op het herstel van de communicatie. Pas daarna kan de kwestie besproken worden. Zo ontstaat er ruimte om oplossingen te vinden die in het belang van zijn iedereen. Het doel van de mediation is dan ook om een oplossing te vinden waar alle partijen zo tevreden mogelijk over zijn.
Door deze aanpak heeft de relatie, of dat nu binnen de familie of op het werk is, langdurig profijt bij de mediation. Als u met mij als mediator in gesprek gaat, vergroot u de kans op een duurzame oplossing. En dat is een oplossing die veel langer werkt dan tot het einde van de mediation.

Echtscheiding 

Ook bij een echtscheiding kan een situatie ontstaan waarbij niet meer met elkaar gepraat wordt. Terwijl er op dat moment juist met elkaar onderhandeld moet worden over de verdeling van allerlei zaken. Bovendien moeten er, zeker wanneer er kinderen zijn, duidelijke afspraken gemaakt worden. Ik begeleid u tijdens het hele proces en zorg ervoor dat er afspraken worden gemaakt waar iedereen zich in kan vinden.

Aanpak

Tijdens het mediationtraject ga ik voor een praktische aanpak, waarbij ik me inleef in de mensen die bij mij aan tafel zitten. Als het nodig is confronteer ik de aanwezigen met de situatie die is ontstaan. De aanpak tijdens de mediations is erop gericht om de doelen die we van te voren afspreken te bereiken.

Contact

Is er op uw werk of binnen uw familie een conflict ontstaan en wilt u aan de slag om het conflict op te lossen? Of gaat u scheiden? Dan ga ik graag met u aan de slag.

Neem contact op

 
Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij uitsluitend voor statistische doeleinden. Uw privacy blijft gewaarborgd.

Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.
Voor meer informatie kunt u eerst onze Disclamer & Privacyverklaring bekijken!