Onze mediators

MfN-registermediator Friesland

MfN-registermediator Friesland
Direct contact opnemen
Tel: 085-9021900
info@professionelemediators.nl
Vraag een vrijblijvend introductiegesprek aanMediator in Friesland

Ik werk als mediator en onder meer als bijzondere curator Jeugdzaken in Noord Nederland. Als mediator werk ik zowel op het gebied van arbeidszaken , familiezaken als ook strafzaken.

Ik werk als mediator in de plaatsen:  Leeuwarden , Balk, Bolsward, Burgum, Damwoude, Dokkum, Drachten , Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen , IJlst , Joure , Koudum, Lemmer, Makkum, Sneek , Stiens, Workum.

Als arbeidsmediator ben ik ook verbonden aan een aantal grote organisaties in Noord Nederland die graag gebruik maken van mij als extern mediator zowel op het gebied van samenwerking als ook bij de afwikkeling hiervan. Mijn specialiteit ligt op het vlak van vastzittende (emotionele) conflicten en het doorbreken van een impasse. De stijl/aanpak is (richting) directief te noemen. Tegelijkertijd wordt de onderliggende emotionele laag en de oorsprong van het conflict in een vlot tempo zichtbaar en hanteerbaar gemaakt.

Als family mediator heb ik vooral te maken met echtscheidingen en conflicten binnen families. Maar ook voor een conflict met de buren kunt u bij mij terecht voor het vinden van een onderlinge oplossing.

Mogelijkheid voor afspraken in de weekenden en in de avond.

Contact

Wilt u een duurzame oplossing voor het conflict of kiest u ervoor om op een zo goed mogelijke manier de echtscheiding vorm te geven? Laat mij dan bemiddelen.

Neem contact op


Professionele Mediators Nederland

 
Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij uitsluitend voor statistische doeleinden. Uw privacy blijft gewaarborgd.

Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.
Voor meer informatie kunt u eerst onze Disclamer & Privacyverklaring bekijken!