Onze mediators

MfN-registermediator in het midden en westen van Noord-Brabant en in Zeeland

Direct contact opnemen
Tel: 085-9021900
info@professionelemediators.nl
Vraag een vrijblijvend introductiegesprek aanGaat u scheiden , is er sprake van familieruzie of heeft u te maken met een arbeidsconflict op het werk? Wanneer u een mediator zoekt kunt u via Professionele Mediators contact opnemen met mij.
Sinds 2008 ben ik als mediator gespecialiseerd in arbeidsgerelateerde conflicten, familiekwesties, zakelijke kwesties en groepsmediation.

Ik werk onder meer in de volgende plaatsen:
Zeeland: Middelburg , Vlissingen , Arnemuiden, Breskens, Burgh-Haamstede, Domburg, Goes, Kapelle, Koudekerke, Kruiningen, Oostkapelle, Oost-Souburg, Terneuzen, Westkapelle, Yerseke, Zierikzee.

Midden en westen van Noord-Brabant: Aalburg, Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Bergen op Zoom, Breda , Bavel, Dinteloord, Dongen, Drimmelen, Etten-Leur, Gilze en Rijen, Goirle, Halderberge, Heusden, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Made, Moerdijk, Oosterhout, Raamsdonkveer, Rijsbergen, Oisterwijk, Roosendaal, Rucphen, Tilburg Waalwijk , Werkendam, Willemstad, Woensdrecht, Woudrichem, Zevenbergen, Zundert.

Mediator bij familiezaken

Wanneer emoties hoog oplopen kan communicatie tussen partijen lastig zijn. Het inschakelen van een mediator kan dan helpen. Ik zorg ervoor dat beide partijen in gesprek blijven zodat er afspraken gemaakt kunnen worden.

Daar ik ook advocate ben, beschik ik over een uitgebreide kennis van juridische zaken. Deze kennis is vaak van belang tijdens een mediationtraject. Mediation is een sterk instrument om geschillen op te kunnen lossen en daarmee ook relaties te behouden of te herstellen. Iets wat ik als mediator erg belangrijk vind.

Samen een oplossing vinden

Als mediator leg ik de nadruk op het samen vinden van een oplossing, maar vind ik het ook erg belangrijk dat er ruimte is voor emoties zodat betrokken partijen de mediation met een goed gevoel kunnen afsluiten.

Contact

Heeft u te maken met een conflict binnen de familie of op zakelijk vlak? En wilt u hier samen goed uit komen? Dan kunt u mij inschakelen. Ik werk in het midden en westen van Noord-Brabant en in de provincie Zeeland. Neem contact op via onderstaande button.

Neem contact op


Professionele Mediators Nederland