Onze mediators

MfN-registermediator Noord Holland

MfN-registermediator Noord Holland
Direct contact opnemen
Tel: 085-9021900
info@professionelemediators.nl
Vraag een vrijblijvend introductiegesprek aanMediator in Noord Holland

Zijn er conflicten binnen uw familie of op uw werk, of staat u op het punt om te gaan scheiden? Schakel mij dan in om tot een oplossing te komen. Ik begeleid in arbeidsconflicten, conflicten binnen de familie en echtscheidingen.

Ik werk als mediator in de plaatsen: Amsterdam , Haarlem , Amstelveen , Hoofddorp , Diemen, Zaandam ,   Purmerend , Alkmaar , Beverwijk, Almere , Heerhugowaard.

Mediator bij familiezaken

De meest voorkomende familiezaak waar een mediator voor ingeschakeld wordt, is een echtscheiding . Als mediator zorg ik ervoor dat iedereen ook in deze stressvolle situatie met elkaar in gesprek blijft om zo afspraken te kunnen maken.  Maar als family mediator krijg ik ook te maken met andere familiezaken . Denk hierbij aan een conflict binnen de familie over de verdeling van de erfenis.

Mediator bij arbeidszaken

Op de arbeidsvloer kunnen allerlei zaken spelen waardoor mensen niet meer met elkaar kunnen samenwerken. Als dat het geval help ik de om de samenwerkingsrelatie weer te herstellen, of wanneer dat niet lukt bijvoorbeeld omdat het arbeidsconflict te ver is opgelopen help ik partijen om zo goed mogelijke afspraken te maken bij een ontslag met wederzijds goedvinden .

Aanpak

Mijn stijl is te omschrijven als persoonlijk en sensitief, gecombineerd met een zakelijke en vooral praktische insteek. Ik focus op haalbare en houdbare oplossingen die toekomstbestendig zijn. Op deze manier heb ik al vele mediations succesvol afgerond.

Contact

Heeft u te maken met een conflict op de werkvloer of staat u op het punt om te gaan scheiden? En wilt u er samen goed uitkomen? Schakel mij dan in. Ik werk als mediator vanuit kantoor Amsterdam.

Neem contact op


Professionele Mediators Nederland