Onze mediators

MfN-registermediator omgeving Noord-Holland

MfN-registermediator Noord-Holland
Direct contact opnemen
Tel: 085-9021900
info@professionelemediators.nl
Vraag een vrijblijvend introductiegesprek aanMediator in Noord-Holland

Een conflict op de werkvloer kan leiden tot ziekteverzuim van de betrokkenen, een zakelijk conflict kan uitmonden in een lang, juridisch gevecht. Laat het niet zover komen en schakel mij in om als mediator tussen partijen te bemiddelen. Ik ben als mediator gespecialiseerd in arbeidszaken en zakelijke conflicten.

Ik werk als mediator in de plaatsen:  Amsterdam , Abcoude , Alkmaar , Almere , Amstelveen , Beverwijk, Bussum, Castricum , Den Helder , Diemen, Haarlem , Heerhugowaard , Heiloo, Hoofddorp , Hoorn , IJmuiden, Nieuw Vennep, Purmerend, Sandpoort, Uithoorn, Volendam, Zaandam , Zaandijk.

Arbeidszaken en zakelijke conflicten

Op zakelijk gebied kunnen er op verschillende manieren onderlinge conflicten ontstaan. Het kan zijn dat er op de arbeidsvloer een arbeidsconflict is ontstaan tussen de werkgever en de werknemer of tussen werknemers onderling. Maar er kan ook een zakelijk conflict ontstaan tussen zakelijke partners, leden van een maatschap, directieleden, bestuursleden van een vereniging of vennoten. Als er geen actie wordt ondernomen, ontaarden dergelijke conflicten vaak in een juridische strijd. Hier zijn in de meeste gevallen hoge kosten aan verbonden en het kan partijen en bedrijven reputatieschade opleveren. Dit kunt u voorkomen door aan de slag te gaan met mediation. Vanuit mijn rol als mediator kijk ik samen met partijen of er duurzame oplossingen gevonden kunnen worden.

Aanpak

Ik begin meestal met aparte voorgesprekken om vervolgens met elkaar in gesprek te gaan om zo tot een oplossing te komen. Mijn stijl is persoonlijk en directief. Ik heb een zakelijke aanpak met humor en aandacht voor de relatie.

Achtergrond

Ik ben sinds 2002 IMI gecertificeerd mediator en rechtbank mediator. Naast mediator ben ik coach, waarbij ik me richt op het verbeteren van communicatie op de werkvloer, individueel en in teamverband. Daarnaast verzorg ik trainingen op het gebied van conflicthantering en communicatie. 

Contact

Heeft u te maken met een arbeidsconflict of bent u verwikkeld geraakt in een zakelijk conflict? Dan ga ik graag met u aan de slag om door middel van mediation tot een oplossing te komen. Neem contact op met Professionele Mediators om een afspraak te maken.

Neem contact op

 
Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij uitsluitend voor statistische doeleinden. Uw privacy blijft gewaarborgd.

Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.
Voor meer informatie kunt u eerst onze Disclamer & Privacyverklaring bekijken!