Onze mediators

MfN-registermediator Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel

MfN-registermediator Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel
Direct contact opnemen
Tel: 085-9021900
info@professionelemediators.nl
Vraag een vrijblijvend introductiegesprek aanMediator Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel

Als mediator richt ik mij op alle zaken waar partijen samen tot een oplossing moeten komen. Denk hierbij aan echtscheiding en ontbinding partnerschap, geschillen tussen werkgever en werknemer(s) of tussen overheid en burger, zaken rond maat- en vennootschappen (overdracht familiebedrijf) en familierecht (nalatenschappen). Ik ben mediator en juridisch adviseur sinds 1998.

Ik werk als mediator in de plaatsen: Zwolle , Assen , Leeuwarden , Groningen , Beilen, Coevorden, Dalfsen, Drachten , Dronten , Dwingelo, Emmeloord, Epe, Heerenveen , Harderwijk, Hattum, Hoogeveen, Kampen, Lelystad , Meppel, Ommen, Oosterwolde, Raalte, Stadskanaal, Steenwijk, Urk, Wolvega.

Mediation

Of we nu met mediation aan de slag gaan om een echtscheiding tot een goed einde te brengen, of er een oplossing moet komen voor een arbeidsconflict of ik als neutrale moet bemiddelen bij een ruzie over de nalatenschap: mijn stijl is erop gericht dat partijen elkaar met respect benaderen waarbij er ruimte is voor emoties. Mediation doe ik vanuit de stellige overtuiging dat mediation in vrijwel alle gevallen leidt tot grotere tevredenheid dan een uitspraak van de rechter.

Achtergrond

Mijn roots liggen in het notariaat waar ik 30 jaar heb gewerkt. Behalve in mijn eigen praktijk werk ik als rechtbankmediator voor de gerechten in Assen, Leeuwarden, Groningen, Zwolle-Lelystad en Zutphen.

Contact

Heeft u te maken met een conflict, of dat nu binnen de familie of op de werkvloer is? Of staat u op het punt om te gaan scheiden? Ik ga als mediator graag met u aan de slag om tot een oplossing te komen waar alle partijen zich in kunnen vinden. Ik werk vanuit mijn kantoor in Zwolle voor de vijf noordelijke provincies.

Neem contact op


 
Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij uitsluitend voor statistische doeleinden. Uw privacy blijft gewaarborgd.

Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.
Voor meer informatie kunt u eerst onze Disclamer & Privacyverklaring bekijken!