Onze mediators

MfN-registermediator Groningen, Friesland en Drenthe

MfN-registermediator Groningen, Friesland en Drenthe
Direct contact opnemen
Tel: 085-9021900
info@professionelemediators.nl
Vraag een vrijblijvend introductiegesprek aanMediator in Groningen, Friesland en Drenthe

Gaat u scheiden, heeft u te maken met een ruzie binnen de familie of is er op uw werk een arbeidsconflict ontstaan? Wanneer u daarvoor op zoek bent naar een mediator, kunt u via de organisatie “Professionele Mediators” contact met mij opnemen. Ik ben sinds 2002 mediator en heb al vele mediations succesvol afgerond.

Ik werk als mediator onder meer in de plaatsen: Groningen , Appingedam, Assen , Bedum, Buitenpost, Delfzijl,  Eelde, Haren, Harkstede , Hoogezand,  Leek, Middelstum, Paterswolde , Peize, Roden, Roodeschool, Surhuisterveen, Ten Boer, Uithuizen, Veendam, Winschoten, Winsum, Zuidhorn, Zuidlaren.

Samen op zoek naar een oplossing

Een  echtscheiding , een ruzie in de familie of een  arbeidsconflict levert vaak een moeilijke situatie op. Partijen die eerst goed met elkaar door een deur konden, willen of kunnen nu niet meer goed met elkaar praten. Vanuit mijn praktijk in Groningen help ik mensen die een conflict hebben of die gaan scheiden om samen een oplossing te vinden. Om iedereen weer op weg te helpen, leg ik het accent op de dialoog en het bespreekbaar maken van de knelpunten. Bij conflicten en scheidingen komen er veel emoties kijken, daarom is er tijdens de mediation ruimte voor de persoonlijke kant van de situatie. We gaan echter ook aan de slag met de zakelijke kant, want we moeten ook naar een oplossing toe werken. Door deze combinatie van persoonlijk en zakelijk oplossingsgericht spreken, worden drempels om met elkaar in gesprek te gaan over waar het nu echt om gaat, verlaagd en kunnen er toekomstbestendige afspraken worden gemaakt.

Contact

Vindt u dat het conflict waarin u in verwikkeld bent geraakt te lang heeft geduurd? Of wilt u dat uw scheiding goed wordt geregeld? Dan ga ik graag als mediator met u aan de slag. Ik werk in de noordelijke provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Neem contact op


 
Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij uitsluitend voor statistische doeleinden. Uw privacy blijft gewaarborgd.

Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.
Voor meer informatie kunt u eerst onze Disclamer & Privacyverklaring bekijken!