Onze mediators

MfN-registermediator Limburg

MfN-registermediator Limburg
Direct contact opnemen
Tel: 085-9021900
info@professionelemediators.nl
Vraag een vrijblijvend introductiegesprek aanMediator in Limburg

Ik werk vanaf 2009 vanuit de overtuiging dat het oplossen van conflicten zoveel beter kan dan een door de rechter opgelegde oplossing te moeten aanvaarden. In bijna elk conflict zit een oplossing verscholen, die voor alle betrokken partijen aanvaardbaar of zelfs aantrekkelijk is.

Ik werk als mediator vooral in de regio Maastricht , het Heuvelland en Parkstad ( Heerlen , Landgraaf, Kerkrade, Brunssum, Voerendaal, Simpelveld en Beekdaelen), maar ook in de rest van de provincie Limburg . Plaatsen als Born, Geleen, Hoensbroek, Maasbracht, Maaseik, Roermond , Sittard, Susteren, Valkenburg.

Arbeidskwesties en familiezaken/echtscheidingen

Mediation is het proces waarbij partijen zelf het conflict oplossen met de hulp van een onafhankelijke derde, de mediator. Van huis uit ben ik financieel planner (RFEA) waardoor ik beschik over een ruime kennis van financiële zaken hetgeen vaak te pas komt bij mijn mediations. Echter, communicatie tussen partijen vormt de sleutel tot oplossingen. Het is belangrijk te faciliteren dat de communicatie weer op gang komt en op een evenwichtige, gestructureerde en prettige wijze verloopt. Een oplossing moet vervolgens eenduidig en uitvoerbaar zijn.
Als MfN Registermediator werk ik volgens de kwaliteitseisen en normen van de Mediatorsfederatie Nederland. 'Ingewikkelde' problemen problemen breng ik samen met u naar concrete oplossingen. Ik ben werkzaam als mediator in arbeids - en familiezaken .

Contact

Wilt u op een zo goed mogelijke wijze uw scheiding regelen, is er sprake van een probleem binnen uw familie of  is er een conflict op uw werk dan wil ik graag met u als mediator aan de slag. Neem contact op met Professionele Mediators om daarvoor een afspraak met mij te maken.


 
Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij uitsluitend voor statistische doeleinden. Uw privacy blijft gewaarborgd.

Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.
Voor meer informatie kunt u eerst onze Disclamer & Privacyverklaring bekijken!