Onze mediators

MfN-registermediator in Noord Brabant

MfN-registermediator Noord-Brabant
Direct contact opnemen
Tel: 085-9021900
info@professionelemediators.nl
Vraag een vrijblijvend introductiegesprek aanMediator in Noord-Brabant

Binnen het bedrijfsleven en in contacten met overheden kunnen op allerlei manieren conflicten ontstaan. Denk hierbij aan bijvoorbeeld spanningen tussen zakelijke relaties, conflicten met overheden en conflicten tussen medewerkers. Als u hiermee te maken heeft, schakel mij dan in om te bemiddelen. Ik ben als mediator gevestigd in Den Bosch.

Ik werk als mediator in de plaatsen: Breda , Den Bosch , Eindhoven , Best, Den Dungen, Dongen, Dordrecht , Drunen, Geldermalsen , Gorinchem , Hedel, Kaatsheuvel, Oosterhout, Oss , Raamsdonkveer, Rosmalen, Schijndel, Teteringen, Tiel , Tilburg , Uden, Veghel, Vught , Waalwijk , Zaltbommel.

Mediation bij arbeidszaken, overheid, business

Als mediator begeleid ik partijen om gezamenlijk een oplossing voor een conflict te vinden. Ik ben actief in de zakelijke mediations, dit kan in het geval van een arbeidsconflict , maar het kan bijvoorbeeld ook gaan om een geschil tussen een bedrijf en een overheidsinstantie . Hierbij ben ik onafhankelijk en onpartijdig. Ik zie dat in zakelijke conflicten nog te vaak gekozen wordt gekozen voor een gang naar de rechter, terwijl er vaak beter voor mediation gekozen kan worden. Een rechtszaak kost namelijk veel tijd en geld. Het kan bovendien de betrokken partijen en bedrijven reputatieschade opleveren, met alle gevolgen van dien.

Mediation heeft het voordeel dat partijen gezamenlijk de uitkomst van het conflict bepalen. Daardoor is er meer draagvlak voor de oplossing die gevonden wordt, dan wanneer deze door een rechter wordt opgelegd.

Achtergrond

Sinds 2000 ben ik als mediator werkzaam in de omgeving van Den Bosch. Ik ben MfN-registermediator, gecertificeerd IMI-mediator en trainer. Na mijn studie Nederlands Recht aan de Universiteit Leiden heb ik eerst 10 jaar gewerkt als advocaat en bedrijfsjurist in een internationale werkomgeving. Ook op andere vlakken ben ik zeer actief bezig met mediation meer bekendheid te geven en de kwaliteit van mediations te borgen door activiteiten in diverse mediationorganisaties, onder meer via mijn voorzitterschap van de Nederlandse Mediatorsvereniging, bestuurslidmaatschap van de Vereniging Corporate Mediation en voorheen als NMI-klachtbehandelaar, buurtbemiddelaar en bemiddelaar in dader slachtoffer geschillen en publicaties op het gebied van mediation. 

Contact

Heeft u een zakelijk conflict, een conflict met een overheidsinstantie of heeft u te maken met een arbeidsconflict? Dan ga ik graag met u aan de slag.

Neem contact op


 
Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij uitsluitend voor statistische doeleinden. Uw privacy blijft gewaarborgd.

Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.
Voor meer informatie kunt u eerst onze Disclamer & Privacyverklaring bekijken!