Onze mediators

MfN-registermediator Oost Gelderland

MfN-registermediator Oost Gelderland
Direct contact opnemen
Tel: 085-9021900
info@professionelemediators.nl
Vraag een vrijblijvend introductiegesprek aanMediator in Gelderland

Heeft een van u beiden besloten om de relatie te beëindigen of bent u samen tot de conclusie gekomen dat ‘het’ niet meer werkt? Dan gaat er de komende tijd veel op u afkomen. Naast het verwerken van het eindigen van de relatie, moeten er ook allerlei praktische zaken geregeld worden. Denk hierbij aan het huis, het verdelen van spullen die u samen gekocht heeft, het regelen van de financiële middelen en misschien zelfs wel afspraken maken over de schulden. Bij een echtscheiding is het lastig om over dit soort zaken afspraken te maken, omdat vaak boosheid en verdriet de boventoon voeren. Het wordt helemaal ingewikkeld als er ook kinderen in het spel zijn. U gaat dan wel uit elkaar, maar u blijft altijd ouders van de kinderen.

Ik werk als mediator in de plaatsen: Enschede , Aalten, Doesburg, Doetinschem, Eibergen, Goor, Haaksbergen, Hengelo, Lichtenvoorde, Lochem, Ulft, Winterswijk, Zelhem, Zutphen .

Als mediator zorg ik ervoor dat de communicatie op gang blijft. Ik ben hierbij een neutrale partij die de onderhandelingen begeleidt en het proces bewaakt. Onder mijn begeleiding maken de partijen samen afspraken. Deze afspraken worden vastgelegd in een echtscheidingsconvenant. Als er kinderen in het spel zijn, bespreken we ook uitgebreid de afspraken in het kader van de opvoeding en praktische zaken, maar ook welke financiële afspraken kunnen of moeten worden gemaakt.

Voorkom een juridische strijd

Belangrijk is dat ik als mediator geen uitspraak doe. Ik help de partijen om een eigen, gezamenlijke oplossing te bereiken. Dat werkt meestal veel beter dan een opgelegde oplossing (zoals van een rechter). U komt ook sneller tot een oplossing dan wanneer ieder een eigen advocaat inschakelt en er alleen voor eigen gewin gevochten wordt.

Bemiddeling bij andere conflicten

Naast bemiddeling in echtscheidingszaken kunt u ook bij mij terecht voor bemiddeling in erfeniskwesties, bemiddeling bij conflicten in agrarische gezinnen en bemiddeling op het gebied van andere familiezaken .

Neem contact op

 
Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij uitsluitend voor statistische doeleinden. Uw privacy blijft gewaarborgd.

Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.
Voor meer informatie kunt u eerst onze Disclamer & Privacyverklaring bekijken!