Onze mediators

MfN-registermediator Midden Nederland (Lia Laupman)

MfN-registermediator Midden Nederland (Lia Laupman)
Direct contact opnemen
Tel: 085-9021900
info@professionelemediators.nl
Vraag een vrijblijvend introductiegesprek aanMediator Midden Nederland

In het geval een conflict is ontstaan of als u op het punt staat om te gaan scheiden, dan kunt u mij als mediator inschakelen. Als mediator bemiddel ik bij familie- en arbeidszaken, zakelijke aangelegenheden, bij conflicten tussen bedrijven onderling, bij conflicten binnen het onderwijs en bij kwesties binnen of met de overheid.  

Ik werk als mediator o.a. in de plaatsen: Nijmegen , Arnhem , Utrecht , Rotterdam , Amersfoort , ApeldoornDen Bosch ,  Afferden, Alphen, Altforst, Alvena, Appeltern, Batenburg, Beneden-Leeuwen , Bergharen, Beuningen , Boven-Leeuwen, Burgen, Cuyk, Deest, Dreumel, Druten , Echteld, Ede , Ewijk, Geldermalsen , Gorinchem , Heerewaarden, Hernen, Horssen, Kesteren, Lent, Lienden, Tiel , Malden, Molenhoek, Mook, Ochten, Oosterhout, Oss , Overasselt, Puiflijk, Veenendaal , Wamel, Wijchen , Winssen.

Voordelen van mediation

Mediation geschiedt altijd op basis van vrijwilligheid. Het schept de kaders voor een open en constructief gesprek. Daardoor worden er eerder afspraken gemaakt die door iedereen gedragen worden. Het is voldoende onderzocht en duidelijk dat afspraken waar iedereen achter staat, langer standhouden dan afspraken die opgelegd worden na bijvoorbeeld een juridisch gevecht.
Hierbij komen we direct bij een ander voordeel van mediation. Door het inschakelen van een mediator kunt u een (lange) juridische procedure voorkomen. Bijvoorbeeld in het geval van een  echtscheiding maakt u samen afspraken onder begeleiding van de mediator. Deze legt u vast in een convenant dat door de mediator wordt opgesteld. In het geval van een  arbeidsconflict zorgt u er samen met een mediator voor dat de kwestie onderling opgelost wordt, in plaats van dat u het conflict juridisch 'uit vecht'. Hiermee voorkomt u ook nog eens veel juridische kosten, maar vooral belangrijk is dat u beiden op een zo goed mogelijke manier tot een oplossing komt.

Achtergrond

Als MfN-registermediator en internationaal gecertificeerd mediator (IMI), ben ik onder meer verbonden aan de Provincie Gelderland. Daarnaast ben ik rechtbank-mediator bij de Rechtbank en het Hof Arnhem en Roermond. Verder ben ik oprichter van Professionele Mediators en mede door mijn ruime ervaring in allerlei soorten mediations ben ik aangesteld als Reviewer bij de MfN (SKM Stichting Kwaliteit Mediators). In deze laatste rol toets en zo nodig adviseer ik collega mediators.

Aanpak

Mijn stijl is te omschrijven als doelgericht, positief en zorgvuldig. Ik werk toekomstgericht met oog voor het verleden en wek snel vertrouwen, door mijn rust en respectvolle benadering. Hierdoor komen mensen in beweging, juist daar waar dat nodig of helpend is.

Contact

Heeft u te maken met een conflict of dat nu binnen de familie speelt of op zakelijk vlak? Of staat u op het punt om te gaan scheiden? Neem dan contact met mij op.

Neem contact op


 
Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij uitsluitend voor statistische doeleinden. Uw privacy blijft gewaarborgd.

Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.
Voor meer informatie kunt u eerst onze Disclamer & Privacyverklaring bekijken!