Onze mediators

MfN-registermediator regio Amsterdam

MfN-registermediator regio Amsterdam
Direct contact opnemen
Tel: 085-9021900
info@professionelemediators.nl
Vraag een vrijblijvend introductiegesprek aanMediator in Noord-Holland

U kunt bij mij terecht voor het bemiddelen bij relatiekwesties, (echt)scheidingen en conflicten binnen de familie. Ik ben als MfN-registermediator gespecialiseerd in familiezaken.

Ik werk als mediator in de plaatsen:  Amsterdam , Abcoude , Alkmaar , Almere , Amstelveen , Badhoevedorp, Beverwijk, Bussum, Diemen, Haarlem , Heemstede, Hoofddorp , Muiden, Muiderberg, Purmerend , Uithoorn, Weesp, Zaandam .

Echtscheidingen en familierelatiekwesties

In een familierelatie kunnen zich kwesties voordoen waardoor er niet meer goed met elkaar gecommuniceerd kan worden. Als u er beiden aan wilt werken om een tot een oplossing te komen, dan kan ik als mediator bemiddelen. Ik help daarbij om het gesprek weer op gang te helpen. Daarna gaan we samen aan de slag om afspraken te maken die u helpen om onder meer de relatie in de toekomst zo goed mogelijk te houden.

Komt u er samen niet meer uit of blijkt de relatie niet meer te werken en heeft u besloten om te gaan scheiden? Dan bemiddel ik bij het maken van goede afspraken die nodig zijn om de echtscheiding  vorm te geven. Als u kinderen heeft, help ik ook bij het opstellen van het ouderschapsplan en de omgangsregeling.

Familiezaken

Binnen een familie kan door een gebeurtenis iedereen lijnrecht tegenover elkaar komen te staan. Denk hierbij aan een overlijden waarbij onenigheid is ontstaan over de nalatenschap. Bij deze en andere   familiezaken  bemiddel ik tussen partijen om zo voor iedereen een bevredigende oplossing te vinden.

Aanpak

Ik ben daadkrachtig en betrokken. Met mij als mediator lukt het mensen gewoonlijk om oplossingen te vinden voor kwesties die hen verdeeld houden.

Contact

Is er een conflict binnen de familie en vindt u het tijd geworden dat er een oplossing komt? Of gaat u scheiden en wilt u samen goede afspraken maken? Schakel mij dan in als mediator. Ik ga graag met u aan de slag om tot een duurzame oplossing te komen.

Neem contact op


Professionele Mediators Nederland

 
Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij uitsluitend voor statistische doeleinden. Uw privacy blijft gewaarborgd.

Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.
Voor meer informatie kunt u eerst onze Disclamer & Privacyverklaring bekijken!