Onze mediators

MfN-registermediator regio Noord-Limburg en regio Eindhoven

Direct contact opnemen
Tel: 085-9021900
info@professionelemediators.nl
Vraag een vrijblijvend introductiegesprek aanMediator in regio Noord-Limburg en regio Eindhoven

Ik ben MfN-registermediator in arbeidszaken en andere zakelijke conflicten. Als ervaren mediator kan ik snel de vinger op de zere plek leggen. Er wordt gekeken naar de relatie tussen de betrokkenen, het ontstaan van het conflict, maar vooral naar hetgeen mensen willen bereiken. Het is bekend dat in een conflictsituatie vaak standpunten worden ingenomen om een bepaald doel te bereiken, maar dat er ook andere oplossingen mogelijk zijn. Het is mijn taak om op tafel te krijgen wat betrokkenen nu echt willen bereiken. Zo ontstaat er een gesprek waarin meer mogelijk blijkt te zijn dan van tevoren werd gedacht.

Bemiddeling bij arbeidsconflicten

Het voordeel van mediation is dat dit vaak sneller tot een oplossing leidt dan het volgen van een juridisch traject. Een rechter beoordeelt een zaak op de juridische grondslag en heeft minder ruimte voor de belangen van de betrokkenen. In mediation is juist oog voor de relatie tussen de betrokkenen, het heden, verleden en de toekomst. Mediation start bij mij, normaal gesproken, met het voeren van intakegesprekken. In deze gesprekken licht ik nog eens toe wat er verwacht mag worden. Mediation is gericht om op een zo gunstig mogelijke oplossing voor beiden. Kortom, er is meer mogelijk in mediation.

Contact

Heeft u te maken met een arbeidsconflict of een zakelijk conflict en bent daarvoor op zoek naar een mediator in de regio Noord-Limburg of regio Eindhoven, neem dan  contact  op met Professionele Mediators.


 
Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij uitsluitend voor statistische doeleinden. Uw privacy blijft gewaarborgd.

Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.
Voor meer informatie kunt u eerst onze Disclamer & Privacyverklaring bekijken!