Onze mediators

MfN-registermediator regio Noord-Holland

MfN-registermediator Noord-Holland
Direct contact opnemen
Tel: 085-9021900
info@professionelemediators.nl
Vraag een vrijblijvend introductiegesprek aanMediator in Noord-Holland

Heeft u te maken met een zakelijk conflict of een arbeidsconflict of heeft u een conflict met een overheidsinstantie? En wilt u er door middel van mediation uitkomen? Aarzelt u dan niet om met mij contact op te nemen. Vanuit mijn kantoor in Amsterdam bemiddel ik vooral bij arbeidsconflicten en zakelijk conflicten. In overleg is het ook mogelijk om elders in Nederland bijeen te komen.

Ik werk als mediator in de plaatsen:  Amsterdam , Abcoude , Amstelveen , AlmereAlkmaar , Beverwijk, Bussum, Castricum , Den Helder , Diemen, Haarlem , Heerhugowaard , Heiloo, Hoofddorp , Hoorn , IJmuiden , Nieuw Vennep, Purmerend , Santpoort, Uithoorn, Volendam, Zaandam , Zaandijk.

Zakelijke conflicten

Op zakelijk gebied kunnen er op verschillende manieren onderlinge conflicten ontstaan. Het kan zijn dat er op de arbeidsvloer een  arbeidsconflict is ontstaan tussen de werkgever en de werknemer of tussen werknemers onderling. Maar er kan ook een zakelijk conflict ontstaan tussen zakelijke partners, leden van een maatschap, directieleden, bestuursleden van een vereniging of vennoten. Ook bij een conflict met een overheidsinstantie kan een uitzichtloze situatie ontstaan. Als er geen actie wordt ondernomen, ontaarden dergelijke conflicten vaak in een juridische strijd. Dit kunt u voorkomen door aan de slag te gaan met  business mediation of  mediation met de overheid . Vanuit mijn rol als mediator kijk ik samen met de partijen of er duurzame oplossingen gevonden kunnen worden.

Achtergrond

Na een loopbaan bij de Gemeente Amsterdam ben ik sinds 2000 als mediator gevestigd in Amsterdam. Ik ben MfN/ ADR en IMI register- en rechtbank mediator voor Amsterdam, Alkmaar en Haarlem. Daarnaast ben ik Reviewer voor de SKM (Stichting Kwaliteit Mediators). Ik hanteer verschillende mediation stijlen waarbij mijn focus ligt op de oplossingsgerichte aanpak.

Contact

Heeft u te maken met een conflict op de werkvloer, een zakelijk conflict of een conflict met een overheidsinstantie? Neem dan contact  met Professionele Mediators op. Als mediator ga ik met partijen aan de slag om zo snel mogelijk tot een oplossing te komen.

Neem contact op

Professionele Mediators Nederland

 
Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij uitsluitend voor statistische doeleinden. Uw privacy blijft gewaarborgd.

Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.
Voor meer informatie kunt u eerst onze Disclamer & Privacyverklaring bekijken!