Onze mediators

MfN-registermediator regio Zuid-Holland Zuid

MfN-registermediator regio Rotterdam
Direct contact opnemen
Tel: 085-9021900
info@professionelemediators.nl
Vraag een vrijblijvend introductiegesprek aanSinds 2009 ben ik MfN-registermediator en kunt u bij mij terecht voor familie - en arbeidszaken , teammediations, verdeling van een erfenis, conflicten in het onderwijs en tussen burger en de overheid . Als geaccrediteerd familiemediator, ben ik High Trust en werk ik voor de Rechtbank Rotterdam.  Ter informatie; naast mediator ben ik ook externe vertrouwenspersoon voor ongewenste omgangsvormen en integriteit bij organisaties en in het bedrijfsleven.

Als mediator werk ik in de plaatsen: Rotterdam en regio zoals Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Delft , Den Haag , Berkel Rodenrijs, Bergschenhoek, Barendrecht, Ridderkerk, Hendrik Ido Ambacht, Zwijndrecht, Papendrecht, Dordrecht , Rhoon, Spijkenisse, Capelle aan den IJssel, Moordrecht, Gouda en Zoetermeer .

Bij conflicten hoor je op een gegeven moment niet meer wat de ander zegt. Het vasthouden aan je eigen beeldvorming en het toenemen van onbegrip voor de ander gaan dan een rol spelen. In mijn mediations komen beeldvorming en onbegrip op tafel. Ik zorg ervoor dat er weer een dialoog ontstaat zodat je weer gaat luisteren naar elkaar.

De kracht van mediation is dat partijen zelf aan een oplossing werken waar ze mee uit de voeten kunnen. Zelfbeschikking is een belangrijke pijler in mediation en voor mij een belangrijke waarde om mee te werken.

Mediation blijft een mooi vak waarbij je op neutrale en onpartijdige wijze partijen mag begeleiden in hun zoektocht naar een oplossing. Ik help u er graag mee.

 


 
Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij uitsluitend voor statistische doeleinden. Uw privacy blijft gewaarborgd.

Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.
Voor meer informatie kunt u eerst onze Disclamer & Privacyverklaring bekijken!