Mediator Maarssen

Bent u verwikkeld geraakt in een conflict, gaat u scheiden of spelen er bepaalde dingen af in de familie? Kies dan voor mediation. Professionele mediators heeft ervaren mediators die u kunnen helpen. Op zoek naar een mediator in Maarssen? Door ons landelijk netwerk kunnen we snel bij u terecht en op zoek naar de beste oplossing. Een mediator heeft de taak om de belangen van beide partijen in kaart te brengen. 

Wanneer mediation?

Mediation wordt vaak gekozen wanneer partijen een conflict hebben en dit onderling niet kunnen oplossen. Bij Professionele Mediators kunt u terecht voor allerlei soorten bemiddeling, zoals  business mediation , mediation binnen het onderwijs of mediation bij familiezaken . Tijdens mediation is de bemiddelaar ten alle tijden neutraal en zal zorgen dat de wensen van iedereen in kaart worden gebracht om tot een wederzijdse oplossing te komen. 

Werkwijze mediator

Tijdens het traject gaat een mediator aan de slag met alle partijen. Iedereen kan zijn of haar verhaal doen en de gehele situatie wordt in kaart gebracht. Er wordt gekeken hoe het conflict opgelost kan worden en of iedereen achter deze oplossing staat. In de meeste situaties worden er ook afspraken gemaakt die in een  vaststellingsovereenkomst  komen te staan. Het komt ook wel eens voor dat de werkverhouding beschadigd is. De beste oplossing is dan om de arbeidsovereenkomst te beĆ«indigen. De mediator is verantwoordelijk dat  het einde van de arbeidsrelatie met wederzijds goedvinden  wordt afgesloten.

Contact

Gaat u scheiden of heeft u te maken met een ander conflict en bent u op zoek naar een mediator in omgeving Maarssen? Professionele Mediators helpt u graag. Wij brengen u in contact met een mediator bij u in de buurt. Neem  contact  met ons op voor meer informatie of voor vragen. 

 
Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij uitsluitend voor statistische doeleinden. Uw privacy blijft gewaarborgd.

Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.
Voor meer informatie kunt u eerst onze Disclamer & Privacyverklaring bekijken!