Mediator Den Haag

Bent u verwikkeld geraakt in een conflict en wilt u een mediator in Den Haag inschakelen? Wij begrijpen dat u op zoek bent naar een oplossing voor uw probleem op korte termijn en dat is precies wat Professionele Mediators u kan bieden. Een mediator helpt u te voorkomen dat een conflict verder escaleert. Samen met u kijken we naar een duurzame oplossing waar elke partij achterstaat.

De mediator van Professionele Mediators

  • Is MfN geregistreerd en heeft veel ervaring;
  • Is onafhankelijk en neutraal;
  • Maakt deel uit van een landelijk netwerk van betrouwbare mediators;
  • Evalueert zorgvuldig alle mediation trajecten.

Wanneer kiest u voor mediation?

Op het moment dat conflicten zo hoog oplopen en er onderling geen dialoog meer mogelijk is tussen de partijen, kan mediation uitkomst bieden. Mediation kan ingezet worden in diverse situaties. Eén van deze situaties is tijdens (het ontstaan van) een arbeidsconflict. Wanneer een arbeidsrelatie verstoord raakt, kan dit invloed hebben op de werksfeer. Door een gesprek aan te gaan met een mediator kan dit nieuwe inzichten opleveren en de zaak vlot trekken. In dit gesprek is de mediator er onder meer voor verantwoordelijk dat alle belangrijke onderwerpen besproken worden, ieder zich gehoord voelt en dat alle belangen op tafel komen.

Onze diensten

Naast dat u bij ons terecht kan voor een mediator wanneer u te maken heeft met een arbeidsconflict , bieden wij ook onze diensten in andere situaties aan. Zo biedt Professionele Mediators een passende en ervaren mediator aan in onderstaande situaties:

  • Echtscheiding of familie mediation : de mediator richt zich op verstoorde familieverhoudingen en/of problemen, zoals erfeniskwesties, omgang met familieverbanden of de mediator begeleidt uw (echt)scheiding;
  • Business mediation : legt de focus op zakelijke conflicten, zoals een conflict dat ontstaat tussen zakelijke partners, directieleden of vennoten;
  • Overheids mediation : de mediator kan dienen als brug en vertaler van belangen;
  • Onderwijs mediation : conflicten binnen een onderwijsinstelling worden door een mediator bespreekbaar gemaakt.

Neem contact op met een mediator in Den Haag

Wilt u sparren over de mogelijkheden met betrekking tot een mediator in Den Haag? Bij professionele Mediators wordt u bijgestaan door middel van persoonlijke en hoogwaardige bemiddeling. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel naar 085-9021900  of mail naar info@professionelemediators.nl . Of vul onze contactformulier in via onderstaande button.

 
Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij uitsluitend voor statistische doeleinden. Uw privacy blijft gewaarborgd.

Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.
Voor meer informatie kunt u eerst onze Disclamer & Privacyverklaring bekijken!