Mediator Utrecht

Wilt u graag een conflict oplossen, maar komt u hier met de desbetreffende partij niet uit? Kies er dan voor om met een mediator aan de slag te gaan. Wij beschikken over een mediator in de omgeving Utrecht. Een mediator is een onafhankelijk persoon die u helpt om het conflict op te lossen op een eerlijke en gelijkwaardige manier. Een mediator kijkt namelijk naar de belangen van alle partijen. Met Professionele Mediators hebben we een landelijk netwerk en gaan we graag op zoek naar de beste oplossing met een mediator uit de stad of omgeving Utrecht. 

Wanneer kiest u voor mediation?

U kunt kiezen voor mediation wanneer u bijvoorbeeld gaat scheiden of in een conflict zit en het conflict onderling zo geëscaleerd is dat het niet meer op te lossen is samen. Bij Professionele Mediators bieden wij allerlei soorten bemiddeling, zoals  mediation bij familiezakenbusiness mediation of  mediation binnen het onderwijs  én nog veel meer. De bemiddelaar is neutraal tijdens het traject en zal zorgen dat de wensen en belangen van iedereen in kaart worden gebracht. 

Werkwijze mediator

De werkwijze van een mediator is als volgt:
De mediator gaat aan tafel met alle partijen om de situatie te bespreken. Tijdens het traject kan iedereen zijn of haar verhaal doen en wordt er gekeken hoe het conflict opgelost kan worden. Het doel van de mediation is ervoor te zorgen dat iedere partij uiteindelijk achter de oplossing kan staan. De afspraken die gemaakt worden, komen te staan in een afsprakenlijst of een vaststellingsovereenkomst . Iedere partij zet hieronder zijn handtekening en dient zich daadwerkelijk aan de afspraken te houden. Uit onderzoek blijkt dat de afspraken uit een mediation goed nagekomen worden.

Contact

Wilt u graag aan de slag met een mediator in de omgeving Utrecht? Professionele Mediators beschikt over vele professionals met ieder hun specialisme. Op deze manier kunnen wij u in elke situatie helpen. Voor meer informatie kunt u  contact  met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst! 

 
Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij uitsluitend voor statistische doeleinden. Uw privacy blijft gewaarborgd.

Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.
Voor meer informatie kunt u eerst onze Disclamer & Privacyverklaring bekijken!