Mediator Utrecht

Wilt u graag een conflict oplossen, maar komt u hier met de desbetreffende partij niet uit? Kies dan voor een mediator in de omgeving Utrecht. Een mediator is een onafhankelijk persoon die u helpt om het conflict op te lossen op een eerlijke en gelijkwaardige manier. Een mediator kijkt namelijk naar de belangen van alle partijen. Binnen Professionele Mediators hebben we een landelijk netwerk en gaan we graag op zoek naar de beste oplossing. 

Wanneer mediation?

U kunt kiezen voor mediation wanneer u bijvoorbeeld in een conflict zit, gaat scheiden en het conflict onderling zo geĆ«scaleerd is dat het niet meer op te lossen is samen. Bij Professionele Mediators bieden wij allerlei soorten bemiddeling, zoals  mediation bij familiezakenbusiness mediation  of  mediation binnen het onderwijs  en nog veel meer. De bemiddelaar is neutral tijdens het traject en zal zorgen dat de wensen van iedereen in kaart worden gebracht. 

Werkwijze mediator

De mediator gaat aan tafel met alle partijen om de situatie te bespreken. Tijdens het traject kan iedereen zijn of haar verhaal doen en wordt er gekeken hoe het conflict opgelost kan worden. Het doel van de mediator is om ervoor te zorgen dat iedere partij achter de oplossing staat. De afspraken die gemaakt worden, komen te staan in een  vaststellingsovereenkoms . Iedere partij moet hieronder zijn handtekening zetten en zich daadwerkelijk aan de afspraken houden. 

Contact

Wilt u graag aan de slag met een mediator in de omgeving Utrecht? Professionele Mediators beschikt over vele professionals met ieder hun specialisme. Op deze manier kunnen wij u in elke situatie helpen. Voor meer informatie kunt u  contact  met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst! 

 
Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij uitsluitend voor statistische doeleinden. Uw privacy blijft gewaarborgd.

Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.
Voor meer informatie kunt u eerst onze Disclamer & Privacyverklaring bekijken!