Blog

Vaststellingsovereenkomst

Is de arbeidsrelatie tussen een werknemer en een werkgever ernstig verstoord of zijn er andere ernstige problemen? Dan kan samen besloten worden om de arbeidsrelatie te beĆ«indigen. In dat geval kan worden gekozen om uit elkaar te gaan met wederzijds goedvinden. De afspraken tussen beide partijen worden vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst.

Mediator arbeidsconflict

Een arbeidsconflict kan veel zorgen en stress opleveren. Het kan zelfs leiden tot ziekmelding van een van de betrokken partijen. De inzet van mediation kan helpen om het arbeidsconflict snel op te lossen. De mediators van Professionele Mediators hebben veel ervaring bij de bemiddeling van arbeidsconflicten. 
« Vorige pagina Item 7-8 van de 8

 
Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij uitsluitend voor statistische doeleinden. Uw privacy blijft gewaarborgd.

Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.
Voor meer informatie kunt u eerst onze Disclamer & Privacyverklaring bekijken!