Mediation Apeldoorn

Heeft u te maken met een conflictueuze situatie en vindt u het lastig om deze kwestie naar een oplossing te leiden? Dat is niet zo vreemd. Het kan immers behoorlijk lastig zijn om de situatie bespreekbaar te maken zonder dat dit uitmondt in onbegrip of in een felle discussie. Om te voorkomen dat de situatie escaleert, kan mediation uitkomt bieden. Ons team heeft al vele mediationtrajecten verzorgd in onder meer de omgeving van Apeldoorn.

Wanneer kiest u voor mediation?

Wanneer conflicten zo hoog oplopen en er geen dialoog meer mogelijk is tussen de betrokken partijen en u in een impasse belandt, kunt u kiezen voor de hulp van een mediator. Een voorbeeld van zo’n situatie is een conflict op de werkvloer . Het voorval kan zo’n ingrijpende invloed hebben, dat het de gehele sfeer op kantoor beïnvloedt. Een mediator kan helpen om tijdens het gesprek tot nieuwe inzichten te komen en de zaak vlot te trekken.

Onze diensten

Naast onze dienst bemiddelen bij arbeidsconflicten , kunt u bij ons ook terecht voor andere vormen van mediation. Heeft u te maken met één van onderstaande situaties, dan kunt u bij Professionele Mediators rekenen op vakkundige ondersteuning. In Apeldoorn bieden we onderstaande mediation aan:

  • Onderwijs mediation : de mediator helpt conflicten binnen een onderwijsinstelling bespreekbaar te maken;
  • Echtscheiding / familie mediation : hierbij richt de mediation zich op het herstellen van verstoorde familieverhoudingen en/of op problemen in de familie, of in het geval van een scheiding, op partners die op een goede en zo rustig mogelijke manier uit elkaar willen gaan;
  • Business mediation  : legt de focus op zakelijke conflicten, zoals een geschil dat ontstaat tussen zakelijke partners, directieleden of vennoten;
  • Overheids mediation  : de mediator kan dienen als brug en vertaler van belangen.

Contact

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor mediation in Apeldoorn? Professionele Mediators staat u graag bij middels persoonlijke en deskundige bemiddeling. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel naar 085-9021900  of mail naar info@professionelemediators.nl . Of vul ons contactformulier in via onderstaande button.

Professionele Mediators Nederland

 
Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij uitsluitend voor statistische doeleinden. Uw privacy blijft gewaarborgd.

Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.
Voor meer informatie kunt u eerst onze Disclamer & Privacyverklaring bekijken!