Mediation Tilburg

Heeft u een conflict op de werkvloer of met uw partner of bent u verwikkeld in een situatie die u niet kan oplossen? Medation kan u helpen om op zoek te gaan naar een passende oplossing. In omgeving Tilburg, heeft Professionele Mediators diverse situaties opgelost, zo willen wij ook u helpen! Wij hebben de experts die u kan helpen. 

Wat is mediation?

Mediation is een bemiddeling tussen partijen die helpt zoeken naar een passende oplossing om het conflict op te lossen. Medaition wordt vaak ingezet, omdat partijen zelf niet meer het probleem kunnen oplossen. Zo een gesprek wordt begeleidt door een mediator. Dit is een onafhankelijk persoon die zal luisteren naar beide verhalen, alle problemen in kaart brengt en gaat helpen zoeken naar een oplossing. De oplossing moet duurzaam zijn en alle partijen moeten erachter staan. 

Het traject 

Een mediation traject kan langer duren dan de andere. Niet elke situatie is namelijk hetzelfde. Er wordt gekeken hoe de problemen opgelost kunnen worden en welke duurzame oplossingen er zijn. De mediator zorgt er tijdens het hele traject voor dat er een heldere communicatie is en alle kaarten op tafel worden gelegd. Uiteindelijk is het doel om het conflict op te lossen. Om ervoor te zorgen dat alle partijen zich houden aan de afspraken, worden de gemaakte afspraken genoteerd in een vaststellingsovereenkomst. Onder deze overeenkomst zet iedereen zijn handtekening.

Contact

Professionele Mediators heeft vele mediation trajecten verzorgd in Tilburg en omgeving. Als u wilt starten met mediation, maar eerst toch wat meer informatie nodig heeft, kunt u altijd vrijblijvend  contact met ons opnemen. Liever meteen starten? Maak dan een afspraak zodat we u kunnen helpen!

 
Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij uitsluitend voor statistische doeleinden. Uw privacy blijft gewaarborgd.

Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.
Voor meer informatie kunt u eerst onze Disclamer & Privacyverklaring bekijken!