Mediation Limburg

Is er sprake van een scheiding, een familieruzie of bent u verwikkeld in en arbeidsconflict? Mediation is dan de oplossing! Tijdens mediation gaat een neutraal persoon bemiddelen tussen partijen om de situatie bespreekbaar te maken en in kaart te brengen. Hierbij wordt er samen gezocht naar een passende oplossing. Door ons landelijk netwerk kunnen we makkeliijk bij u in de buurt komen. Zo hebben we vele mediation trajecten uitgevoerd in Limburg. 

Wat is mediation?

Mediation is conflictbemiddeling tussen meerdere partijen waarbij een onafhankelijk persoon helpt om het conflict op te lossen. Mediation wordt vaak ingezet, omdat dit goedkoper is en de belangen van iedereen voorop staan. Wanneer hier een advocaat wordt ingeschakeld, dan kijkt deze alleen naar de belangen van zijn eigen cliënt. 

Uitgangspunten mediation

Voordat u start met mediation zijn er een aantal uitgangspunten belangrijk om te weten. Alle gesprekken die gevoerd worden zijn vertrouwelijk. De mediation is geheel vrijwillig en u kunt er altijd voor kiezen om het traject te beëindigen. Verder bepaalt u de invulling aan de gemaakte afspraken. De mediator zorgt ervoor dat er een heldere communicatie plaatsvindt. Alle afspraken die gemaakt worden, worden vastgelegd in een  vaststellingsovereenkomst . Onder deze overeenkomst moet alle partijen een handtekening zetten en zich houden aan de afspraak. 

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over mediation in Limburg? Professionele Mediators helpt u graag! Neem vrijblijvend  contact  met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ook direct een afspraak maken. 

 
Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij uitsluitend voor statistische doeleinden. Uw privacy blijft gewaarborgd.

Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.
Voor meer informatie kunt u eerst onze Disclamer & Privacyverklaring bekijken!