Wij hanteren korte lijnen en streven ernaar om u binnen 24 uur in contact te brengen met een geschikte mediator in uw eigen regio.
Hogestraat 15a
Druten
,
GLD
6651BE
Netherlands
085-9021900
info@professionelemediators.nl
SitemapDisclaimer         
Menu

Vaststellingsovereenkomst


Is een arbeidsrelatie tussen een werknemer en een werkgever ernstig verstoord? Dan kan samen besloten worden om de arbeidsrelatie te beëindigen. In dat geval wordt gekozen voor een ontslag met wederzijds goedvinden. De afspraken tussen beide partijen worden vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst.
 
Heeft u hulp of een bemiddelaar nodig bij het traject naar het ontslag toe zodat u tot het opstellen van de wederzijdse afspraken komt? Schakel dan een mediator in van Professionele Mediators.
 

Wat is een vaststellingsovereenkomst?


In een vaststellingsovereenkomst worden afspraken vastgelegd tussen de werkgever en de werknemer over het beëindigen van de arbeidsovereenkomst. De werkgever en de werknemer bepalen samen wat zij in de overeenkomst opnemen. Denk hierbij aan de eventuele ontslagvergoeding en de eindafrekening. Ook afspraken over bijvoorbeeld het concurrentie- of relatiebeding kunnen onderdeel van de vaststellingsovereenkomst zijn.
 

Na tekenen zijn de afspraken bindend


Na het tekenen van de vaststellingsovereenkomst zijn de afspraken bindend. Het is daarom van belang dat de overeenkomst juridisch is gecontroleerd.  De afspraken kunnen bijvoorbeeld ook gevolgen hebben voor het wel of niet ontvangen van WW door de werknemer. De specialisten van Professionele Mediators zorgen er altijd voor dat de overeenkomst  zorgvuldig wordt gecontroleerd.


Professionele Mediators

 
Voor alle zaken die te maken hebben met conflicten op de arbeidsvloer - van samenwerkingsproblemen, naar arbeidsconflicten tot het tekenen van een vaststellingsovereenkomst - schakelt u Professionele Mediators in. Wij hanteren korte lijnen en streven ernaar om u binnen 24 uur in contact te brengen met een geschikte mediator in uw eigen regio.


 


Altijd een mediator
bij u in de buurt

Meer informatie

 

 

powered by keesweb.nl