Wij hanteren korte lijnen en streven ernaar om u binnen 24 uur in contact te brengen met een geschikte mediator in uw eigen regio.
Hogestraat 15a
Druten
,
GLD
6651BE
Netherlands
085-9021900
info@professionelemediators.nl
Algemene voorwaardenSitemapDisclaimer en privacyverklaring         
Menu

Vaststellingsovereenkomst


Is de arbeidsrelatie tussen een werknemer en een werkgever ernstig verstoord of zijn er andere ernstige problemen? Dan kan samen besloten worden om de arbeidsrelatie te beëindigen. In dat geval kan worden gekozen om uit elkaar te gaan met wederzijds goedvinden. De afspraken tussen beide partijen worden vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst.
 

Heeft u hulp of een bemiddelaar nodig bij dit traject, zodat u tot het opstellen van de wederzijdse afspraken komt? Schakel dan een mediator in van Professionele Mediators.
 

Wat is een vaststellingsovereenkomst?


In een vaststellingsovereenkomst worden afspraken vastgelegd tussen de werkgever en de werknemer over het beëindigen van de arbeidsovereenkomst. De werkgever en de werknemer bepalen samen wat zij, naast de standaard afspraken, in de overeenkomst opnemen. Denk hierbij aan de eventuele ontslagvergoeding en de eindafrekening. Ook afspraken over bijvoorbeeld het concurrentie- of relatiebeding kunnen onderdeel van de vaststellingsovereenkomst zijn.
 

Na tekenen zijn de afspraken bindend


Na het tekenen van de vaststellingsovereenkomst zijn de afspraken in principe bindend. Het is daarom van belang dat de overeenkomst juridisch is gecontroleerd.  De afspraken kunnen bijvoorbeeld ook gevolgen hebben voor het wel of niet ontvangen van een WW-uitkering door de werknemer. Soms zijn er advocaten betrokken die de overeenkomst opstellen en/of controleren.


Professionele Mediators

 

Voor alle zaken die te maken hebben met conflicten op de arbeidsvloer - van samenwerkingsproblemen en  arbeidsconflicten tot het tekenen van een vaststellingsovereenkomst - schakelt u Professionele Mediators in. Wij hanteren korte lijnen en streven ernaar om u zo snel mogelijk in contact te brengen met een geschikte mediator in uw eigen regio.

 Altijd een mediator
bij u in de buurt

Meer informatie

 

 

powered by keesweb.nl