Onze mediators

MfN-registermediators Noord-Brabant en Zuid-Holland

MfN-registermediators Noord-Brabant en Zuid-Holland
Direct contact opnemen
Tel: 085-9021900
info@professionelemediators.nl
Vraag een vrijblijvend introductiegesprek aanMediators in Noord-Brabant en Zuid-Holland

Bent u verwikkeld in een conflict op de werkvloer of met een zakenrelatie of misschien is er wel een geschil binnen de familie? Dan is mediation de manier om samen tot goede afspraken te komen. Mijn naam is Lei en ik ben als gecertificeerd mediator ingeschreven in het register van het International Mediation Institute (IMI) en ik ben registermediator bij de MfN (Mediatorsfederatie Nederland). Ik werk in onze praktijk samen met Paulette. Ik houd me met name bezig met arbeid en business mediations en Paulette richt zich op de familiezaken en interculturele mediations.

Wij werken als mediator in de plaatsen: Bergen op Zoom, Breda , DordrechtRotterdam , Bavel, Barendrecht, Dinteloord, Etten-Leur, Gilze, Kaatsheuvel, Made, Moerdijk, Oosterhout, Papendrecht, Raamsdonkveer, Ridderkerk, Rijsbergen, Roosendaal, Spijkenisse, TilburgWaalwijk , Willemstad, Zevenbergen, Zundert.

Samen tot goede afspraken komen

In veel gevallen kunnen of willen partijen die een conflict hebben, niet meer met elkaar communiceren. Communicatie is wel nodig om tot een oplossing te komen. Conflictbemiddeling is hét middel om tot goede afspraken te komen EN u krijgt meer inzicht in uw eigen wijze van communiceren. Vaak is er dan toch een voor beiden goede oplossing mogelijk.

Als mediator hebben wij tijdens de conflictbemiddeling een neutrale rol. Wij leggen geen afspraken op, maar begeleiden de gesprekken zodat de partijen zelf tot afspraken komen. Uit de praktijk blijkt dat afspraken die partijen zelf maken toekomstbestendiger zijn dan afspraken die worden opgelegd door bijvoorbeeld een rechter.

Achtergrond

Als mediator heb ik inmiddels een ruime ervaring opgebouwd. Ik was betrokken bij de introductie van mediation in Nederland doordat ik als mediator deelnam aan  ‘Mediation naast Rechtspraak’ projecten in Arnhem, Breda en Roermond. Inmiddels heb ik jarenlange ervaring in het begeleiden van complexe vraagstukken met diverse belangen. Hierdoor heb ik een goede reputatie opgebouwd bij vele bedrijven en mediationbureaus van rechtbanken en gerechtshoven. Ik ben integer en ik heb aandacht voor zaken die niet uitgesproken worden en laat partijen op het juiste moment de verantwoordelijkheid nemen en daadkracht tonen. Paulette is inmiddels een ervaren family mediator. Paulette heeft veel ervaring met mediations waarbij cultuurverschillen spelen en weet hier goed mee om te gaan.

Heeft u te maken met een conflict op de werkvloer of staat u op het punt om te gaan scheiden ? En wilt u er samen goed uitkomen? Neem dan contact op met Professionele Mediators.

Neem contact op


 
Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij uitsluitend voor statistische doeleinden. Uw privacy blijft gewaarborgd.

Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.
Voor meer informatie kunt u eerst onze Disclamer & Privacyverklaring bekijken!