Onze mediators

MfN-registermediator Zuid-Holland

MfN-registermediator Zuid-Holland
Direct contact opnemen
Tel: 085-9021900
info@professionelemediators.nl
Vraag een vrijblijvend introductiegesprek aanMediator in Zuid-Holland

Onze mediator in Zuid-Holland, met name in de regio Den Haag, Rotterdam en Gouda, is gespecialiseerd in arbeidsgerelateerde zaken. Om haar in te schakelen hoeft niet altijd sprake te zijn van een conflict, wel iedere vorm van vastgelopen communicatie, samenwerkingsvragen, verzuim of het herijken van de arbeidsrelatie.

In sommige gevallen hebben de werkgever en de werknemer of andere partijen binnen een bedrijf het idee lijnrecht tegenover elkaar te staan. Als dit te hoog oploopt, kan dit resulteren in een juridische strijd, ziekmelding van betrokken medewerkers of een slechte sfeer binnen het bedrijf. Kortom een conflict of andere problemen in de werksfeer kosten een bedrijf veel tijd en geld en kunnen zelfs reputatieschade veroorzaken. Het is de taak van de mediator om zo mogelijk verdere escalatie te voorkomen en samen met u een oplossing te vinden waar u zelf tevreden mee bent en waar u en de ander achter staan.

Zij houdt praktijk in Gouda en werkt onder andere in de regio’s  Den Haag , Rotterdam , Alphen aan den Rijn, Bleiswijk, Bodegraven, Capelle aan den IJssel, Delft, Krimpen aan den IJssel, Leiden , Leiderdorp, Moordrecht, Noordwijk, Pijnacker, Voorburg, Wassenaar, Woerden , Zoetermeer .

 In haar werk als mediator is zij doelgericht, pragmatisch en doortastend. Haar stijl is informeel, direct en vriendelijk.

Contact

Heeft u te maken met een arbeidsconflict [link naar arbeidsconflict] of een zakelijk conflict en bent daarvoor op zoek naar een mediator in de omgeving van Den Haag , Rotterdam en Gouda , neem dan contact op met Professionele Mediators.

Neem contact op

 
Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij uitsluitend voor statistische doeleinden. Uw privacy blijft gewaarborgd.

Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.
Voor meer informatie kunt u eerst onze Disclamer & Privacyverklaring bekijken!