Onze mediators

MfN-registermediator Zeeland

MfN-registermediator Zeeland
Direct contact opnemen
Tel: 085-9021900
info@professionelemediators.nl
Vraag een vrijblijvend introductiegesprek aanMediator in Zeeland

Als MfN-registermediator heb ik mij gespecialiseerd in familiezaken en arbeidskwesties. Wilt u uw scheiding in goed overleg regelen, een ouderschapsplan zorgvuldig opstellen, een samenwerkingsprobleem oplossen of een vastgelopen omgangsregeling vlot trekken? Schakel mij dan in voor een deskundige bemiddeling en begeleiding. Woonachtig in Vlissingen werk ik in heel Zeeland.

Ik werk als mediator in de plaatsen: Middelburg , Vlissingen , Arnemuiden, Bergen op Zoom, Breskens, Burgh-Haamstede, Domburg, Goes, Kapelle, Koudekerke, Kruiningen, Oostkapelle, Oost-Souburg, Terneuzen, Westkapelle, Yerseke, Zierikzee.

Familiezaken en arbeidskwesties

Conflicten en ruzies: ze doen pijn. Zeker als het gaat om mensen waar u om geeft zoals familie of uw partner. Het maakt echter een groot verschil of de afwikkeling ervan leidt tot een lang doorziekend gevoel van vernedering, verlies of boosheid en verdriet OF dat deze afwikkeling een basis vormt voor het zo goed mogelijk met elkaar omgaan in een nieuwe situatie. De laatste situatie is het uitgangspunt van mediation. Of het nu gaat om mediation bij een echtscheiding  of een conflict binnen de familie of een arbeidskwestie, bij mediation gaan we voor duurzame oplossingen waar iedereen zich in kan vinden.

Aanpak

Ik heb een ruime onderwijservaring en ik heb een pedagogische en psychologische achtergrond.  Een conflict tot een goed einde brengen, pijnpunten weghalen en emoties de plaats geven en rationeel de ruimte scheppen voor een nieuwe toekomst. Dat is waar ik me als mediator voor wil inzetten. Integriteit, verantwoordelijkheid, creativiteit, humor en plezier zijn hierbij de sleutelwoorden.


Contact

Staat u op het punt om te gaan scheiden, zijn er spanningen binnen uw familie of heeft u een arbeidsconflict ? Laat mij dan als mediator bemiddelen. Ik ga graag met u aan de slag om een oplossing te vinden waar ieder zich in kan vinden.

Neem contact op


 
Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij uitsluitend voor statistische doeleinden. Uw privacy blijft gewaarborgd.

Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.
Voor meer informatie kunt u eerst onze Disclamer & Privacyverklaring bekijken!