Onze mediators

MfN-registermediator Utrecht

MfN-registermediator Utrecht
Direct contact opnemen
Tel: 085-9021900
info@professionelemediators.nl
Vraag een vrijblijvend introductiegesprek aan

Mediator in regio Utrecht

 

Gaat u scheiden, of spelen er kwesties binnen uw relatie of familie? Of zijn er binnen uw bedrijf conflicten of samenwerkingsproblemen? Schakel mij dan in om te bemiddelen. Sinds 2002 ben ik als mediator gespecialiseerd in arbeidsmediations en mediatons bij familiezaken. Ik werk veel voor bedrijven, organisaties en instellingen, Arboartsen en verzuimverzekeraars.

 Ik werk als mediator in de plaatsen: Utrecht , Amersfoort , Baarn, Bilthoven, Breukelen, Bunnik, Culemborg, De Bilt, De Meern, Driebergen, Harmelen, Hilversum , Houten ,  IJsselstein, Leusden, Maarssen, Maartensdijk, Nieuwegein, Soest, Soesterberg, Vianen, Vleuten, Wijk bij Duurstede, Woerden, Zeist.

Familiezaken

Binnen een familie of een relatie kunnen zaken spelen waardoor u niet meer samen door één deur kunt. Denk aan een ruzie om de nalatenschap of een relatiekwestie. Ik kan daar als derde neutrale partij voor een doorbraak van de impasse zorgen, zodat er aan een oplossing gewerkt kan worden. Als de relatie niet meer gered kan worden of de relatie niet meer werkt en u voor een echtscheiding  kiest, dan help ik daarbij om de scheiding vorm te geven.

Arbeidszaken

Waar mensen samenwerken kunnen conflicten ontstaan. Om hierbij een oplossing te vinden, bemiddel ik ook verschillende arbeidszaken (samenwerking, re-integratie en/of exitmediations ). Daarnaast verzorg ik groepsmediations en begeleid ik regelmatig arbeidskwesties in de gezondheidszorg.

Achtergrond

In mijn werk als mediator ben ik daadkrachtig en transparant over het proces. Ik heb daarnaast oog voor de emotionele kant. Ik ben  jurist en MfN-registermediator. Ik ben ook verbonden aan de Rechtbank en het Juridisch Loket in Utrecht.

Contact

Heeft u te maken met een conflict op uw werk of binnen uw familie? Of gaat u scheiden? Dan ga ik graag met u aan de slag om tot duurzame oplossingen te komen.

Neem contact op


 
Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij uitsluitend voor statistische doeleinden. Uw privacy blijft gewaarborgd.

Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.
Voor meer informatie kunt u eerst onze Disclamer & Privacyverklaring bekijken!