Onze mediators

MfN-registermediator regio Utrecht

MfN-registermediator regio Utrecht
Direct contact opnemen
Tel: 085-9021900
info@professionelemediators.nl
Vraag een vrijblijvend introductiegesprek aanBij mediation gaan partijen onder begeleiding van een mediator zelf aan de slag om die oplossing te realiseren. Ook al lijkt dit bij aanvang nauwelijks haalbaar, men vindt vaak een weg met betere communicatie in de toekomst. Ook al loopt het anders dan vooraf verwacht: doordat men zelf regie kan houden, neemt de acceptatie toe.

Ik werk als mediator in de plaatsen: Utrecht , Amersfoort , Baarn, Bilthoven, Breukelen, Bunnik, Culemborg , De Bilt, De Meern, Driebergen, Harmelen, Hilversum , Houten ,   IJsselstein , Leusden , Maarssen , Maartensdijk, Nieuwegein , Soest , Soesterberg, Vianen , Vleuten , Wijk bij Duurstede, Woerden , Zeist .

 

Achtergrond

Sinds 2011 werk ik als MfN-registermediator op het gebied van arbeidszaken en ook bij burenkwesties . Het is een bewuste keuze om op dit terrein te werken: ik ben ruim 30 jaar zelf werkzaam geweest in rollen van consulent tot teamleider en van projectleider tot adjunct-directeur, in onderwijs, kunsteducatie, bij de overheid en een commercieel buro. Ik combineer academische kennis met ervaring en relationele strategische inzichten. Sinds jaren ben ik niet meer verbonden aan enig ander werk dan autonoom mediator en coach.

Anderen zeggen over mijn manier van werken dat die respectvol is, met een prettige begeleiding rondom de mediation die vertrouwd voelt en bekwaam is. Een scherpe luisteraar, empathisch en doortastendheid zijn kwalificaties die ik in evaluaties terug krijg. Ik werk effectief naar de kern van de spanningen, en vervolgens oplossingsgericht naar wat nodig is met elkaar.

Ik heb vele mediations uitgevoerd voor o.a. het MKB, onderwijs, universiteiten, welzijnsorganisaties, woningcorporaties en gemeentes.

Contact

Heeft u te maken met een conflict op uw werk of in uw buurt? Dan ga ik graag met u aan de slag om tot duurzame oplossingen te komen. Neem contact op met Professionele Mediators om daarvoor een afspraak met mij te maken.


 
Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij uitsluitend voor statistische doeleinden. Uw privacy blijft gewaarborgd.

Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.
Voor meer informatie kunt u eerst onze Disclamer & Privacyverklaring bekijken!