Onze mediators

MfN-registermediator regio Rotterdam en Zuid-West Nederland

Direct contact opnemen
Tel: 085-9021900
info@professionelemediators.nl
Vraag een vrijblijvend introductiegesprek aanAls MfN-registermediator en Rechtbank mediator (arbeid/ zakelijk en buren) laat ik betrokkenen weer mét elkaar in gesprek gaan. Ik houd kantoor in Rotterdam en werk in een ruime regio in Zuid-West Nederland.

Ik volgde de opleiding Facilitair Management en werkte in het bedrijfsleven in diverse managementfuncties. Ik merkte hierbij dat het beste uit mensen én organisaties halen, mij veel energie geeft.
Geboeid door de manier waarop mensen met elkaar communiceren en de vraag ‘wat maakt dat mensen doen wat zij doen en zeggen wat zij zeggen’, volgde ik een mediationopleiding.

Na de basisopleiding mediation volgde ik onder meer de specialisatie-opleidingen: arbeidsmediation en zakelijke mediation.

Wilt u:

Elkaar beter/ werkelijk begrijpen? Anders (leren) communiceren met elkaar? Een onderling goede verstandhouding? Meer betrokkenheid, openheid en/ of onderling vertrouwen? Het maximale uit een (samenwerkings)relatie halen? Samen hét beste, duurzame resultaat bereiken, ook al betekent dit (als uiterste oplossing) beëindiging van de (samenwerkings)relatie? Dan plan ik graag een afspraak met u. U kunt hiervoor contact opnemen met Professionele Mediators.

Om in de woorden van Aysha Taryam te spreken: ‘Oplossingen vind je niet door met je vinger te wijzen, maar door je hand te reiken’.


Professionele Mediators Nederland