Onze mediators

MfN-registermediator Limburg en regio Eindhoven

MfN-registermediator Limburg en regio Eindhoven
Direct contact opnemen
Tel: 085-9021900
info@professionelemediators.nl
Vraag een vrijblijvend introductiegesprek aan

Mediator in regio Eindhoven en Limburg

Komt u er op uw werk samen niet meer uit en is er een arbeidsconflict ontstaan? Dan ga ik graag met u aan de slag om verbetering te brengen in de ontstane situatie. Ik ben jurist en mediator sinds 1998. Ik ben gespecialiseerd in arbeidszaken en samenwerkingsrelaties.

Ik werk als mediator onder andere in de plaatsen: Eindhoven , Maastricht , Asten, Brunssum, Geldrop , Geleen, Gemert, Helmond , Heerlen , Heeze, Hoensbroek, Maasbracht, Maaseik, Nederweert, Nuenen, Roermond , Sittard, Someren, Susteren, Valkenswaard , Veldhoven, Venray, Weert .

Arbeidszaken en samenwerkingsrelaties

Waar gewerkt wordt, kunnen wrijvingen ontstaan. In veel gevallen kunnen deze met een goed gesprek worden opgelost. Maar soms komen partijen er samen niet uit en ontstaat er een  arbeidsconflict . In dat geval is het goed om samen met een mediator tot een oplossing te komen. Deze oplossing kan eruit bestaan dat afspraken worden gemaakt over een goede samenwerking. Als dat niet lukt, kan ook in goed overleg worden beslist samen naar een einde van de arbeidsrelatie te werken.

Is er nog geen hoog opgelopen arbeidsconflict, maar kunnen medewerkers onderling of een teamleider en een medewerker niet meer goed met elkaar samenwerken? Dan helpt een mediator om de samenwerkingsrelatie te herstellen.

Aanpak

Ik ben een praktisch ingestelde mediator, die van duidelijkheid en structuur houdt. Samen met de betrokken partijen probeer ik vlot tot de kern van de problematiek te komen. Van daaruit werken we gericht naar een acceptabele oplossing.

Contact

Heeft u te maken met een conflict op de arbeidsvloer, of dat nu een samenwerkingsprobleem of een arbeidsconflict is en wilt u daarvoor aan de slag met een mediator? Neem dan contact met Professionele Mediators op. Ik werk in de regio Eindhoven en Limburg.

Neem contact op

 
Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij uitsluitend voor statistische doeleinden. Uw privacy blijft gewaarborgd.

Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.
Voor meer informatie kunt u eerst onze Disclamer & Privacyverklaring bekijken!