Mediator scheiding Amsterdam

Bent u op zoek naar een mediator voor uw scheiding in de omgeving Amsterdam? Bij Professionele Mediators beschikken we over ervaren deskundigen die u hierbij kunnen helpen. De periode van uw scheiding kan voor veel mensen erg lastig zijn. Naast de emotionele gevolgen, zijn er ook vaak financiële consequenties. Een mediator kan ervoor zorgen dat uw partner en u goede en duurzame afspraken zullen maken. Wij helpen u graag door deze lastige periode heen te komen.

Wat kan mediation voor u betekenen bij een echtscheiding?

Zodra u gaat scheiden moeten er diverse afspraken gemaakt worden over onder andere de gezamenlijke inboedel, de bezittingen, het pensioen of eventuele schulden. Een mediator zorgt ervoor dat de gesprekken tussen uw partner en u begeleid worden en er wordt naar een passende oplossing gezocht. Het doel van mediation is altijd dat de scheiding tot stand komt met zo goed mogelijk gemaakte afspraken voor iedereen.

Waarom mediation van Professionele Mediators? 

Het is begrijpelijk dat u geen lang voortslepend proces wilt doormaken tijdens een scheiding. Wanneer u voor een mediator van Professionele Mediators kiest, bent u gegarandeerd verzekerd van goede en efficiënte hulp. Al onze mediators voldoen aan de hoogste eisen en zijn bovendien geregistreerd bij de MfN (Mediatorsfederatie Nederland ). Onze mediators zetten zich volledig in voor het beste resultaat.

Contact

Wilt u graag hulp van een mediator in Amsterdam zodat uw scheiding zo soepel mogelijk verloopt? Neem vrijblijvend  contact  op met Professionele Mediators en maak direct een afspraak. Wij helpen u graag! Wilt u meer informatie over onze andere diensten ? Ook dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Professionele Mediators Nederland