Mediator Rotterdam

Heeft u een conflict en zoekt u een mediator in Rotterdam? Professionele Mediators verzorgt deskundige, transparante en betaalbare bemiddeling in diverse situaties. Een mediator kan helpen voorkomen dat een conflict verder escaleert en samen met u wordt er gekeken naar een duurzame oplossing waar elke partij achter kan staan.

Wanneer biedt mediation een uitkomst?

Mediation kan een uitkomst bieden op het moment dat conflicten zo hoog oplopen en er onderling geen dialoog meer mogelijk is tussen partijen. Een situatie waarin een dergelijk conflict kan voorkomen, is bijvoorbeeld een arbeidsconflict . Een verstoorde arbeidsrelatie kan diep ingrijpen bij zowel de werknemer als de werkgever. Samen met een mediator kan een gesprek nieuwe inzichten opleveren en de zaken vlot trekken. De taak van de mediator is in dit geval onder meer dat iedereen zich gehoord voelt en dat alle belangen op tafel liggen en meegenomen worden in de oplossing.

Voordelen van een mediator

Wanneer u kiest voor een mediator in Rotterdam, dan wordt ervoor gezorgd dat u op een persoonlijke, snelle en kostenefficiënte wijze wordt geholpen. Daarnaast zorgt een mediator voor rust en veiligheid die conflictpartners nodig hebben om zich te kunnen uitspreken. Om een mediation traject te laten slagen, worden onderstaande uitgangspunten gehanteerd:

  • Wij streven naar een duurzame oplossing voor het conflict;
  • Professionele Mediators werkt uitsluitend met MfN-registermediators met veel ervaring;
  • Alle trajecten worden zorgvuldig geëvalueerd;
  • Er is een landelijk netwerk met mediators in grotere steden;
  • Geen wachtlijst, waardoor we normaal gesproken binnen 24 uur een passende mediator voor u kunnen vinden.

Neem contact op met een mediator in Rotterdam

Zoekt u een mediator in Rotterdam of wilt u even sparren over de mogelijkheden van mediation? Bij professionele Mediators wordt u bijgestaan door middel van persoonlijke en hoogwaardige bemiddeling. Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 085-9021900  of mail naar info@professionelemediators.nl . U kunt ook onderstaand contactformulier invullen via onderstaande button.

 
Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij uitsluitend voor statistische doeleinden. Uw privacy blijft gewaarborgd.

Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.
Voor meer informatie kunt u eerst onze Disclamer & Privacyverklaring bekijken!