Mediator Limburg

Wanneer u verwikkeld bent geraakt in een conflict op bijvoorbeeld de werkvloer, binnen de familie of u gaat scheiden? Dan kunt u eens mediation overwegen. Professionele Mediators heeft een landelijk netwerk. Zo kunt u kiezen voor een mediator in Limburg. Door ons landelijke netwerk is er altijd een goede en zeer ervaren mediator bij u in de regio. Wij gaan graag met u op zoek naar een passende oplossing. De mediator gaat onder meer de belangen van partijen in kaart brengen en faciliteert dat een zo goed als mogelijke oplossing is bereikt aan het einde van het traject. 

Wanneer mediation?

Mensen kiezen vaak voor mediation wanneer partijen een conflict hebben en dit samen niet meer kunnen oplossen. Zij kiezen er dan voor om met een onafhankelijk persoon, een mediator in dit geval, te gaan praten. U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten bemiddeling, zoals  business mediation , mediation binnen het onderwijs of mediation bij familiezaken . De mediator is te allen  tijde neutraal en zal de situatie van ieder in kaart brengen. 

Werkwijze mediator

De mediator gaat tijdens het mediationtraject met alle partijen aan tafel. Ieder kan zijn of haar verhaal doen en de gehele situatie wordt besproken. Uiteraard wordt er gekeken hoe het conflict opgelost kan worden met een oplossing waar ieder achter kan staan. De afspraken worden allemaal vastgelegd in een afsprakenlijst of   vaststellingsovereenkomst  (convenant in een echtscheiding). Zodra ieder akkoord is, wordt de overeenkomst ondertekend en dient ieder zich aan de afspraken houden. Uit onderzoek blijkt dat de afspraken uit een mediation goed nageleefd worden.

Contact

Wilt u graag aan de slag met een mediator, omdat u bijvoorbeeld gaat scheiden of verwikkeld bent geraakt in een conflict? Professionele Mediators helpt u graag! WIj brengen u in contact met een mediator in de buurt. Meer weten over onze diensten? Neem dan  contact  met ons op. 

 
Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij uitsluitend voor statistische doeleinden. Uw privacy blijft gewaarborgd.

Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.
Voor meer informatie kunt u eerst onze Disclamer & Privacyverklaring bekijken!