Mediator Limburg

Wanneer u verwikkeld bent geraakt in een conflict op bijvoorbeeld de werkvloer, binnen de familie of gaat u scheiden? Dan kunt u eens mediation overwegen. Professionele Mediators heeft een landelijk netwerk. Zo kunt u kiezen voor een mediator in Limburg. Wij gaan graag met u op zoek naar een passende oplossing. De mediator gaat de belangen van beide partijen in kaart brengen en ervoor zorgen dat iedereen tevreden is aan het einde van het traject. 

Wanneer mediation?

Mensen kiezen vaak voor mediation wanneer partijen een conflict hebben en dit samen niet meer kunnen oplossen. Zij kiezen er dan voor om met een onafhankelijk persoon, een mediator in dit geval, te gaan praten. U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten bemiddeling, zoals  business mediation , mediation binnen het onderwijs of mediation bij familiezaken . De mediator is ten alle tijden neutraal en zal de situatie van iedereen in kaart brengen. 

Werkwijze mediator

De mediator gaat tijdens het mediationtraject met alle partijen aan tafel. Iedereen kan zijn of haar verhaal doen en de gehele situatie wordt besproken. Uiteraard wordt er gekeken hoe het conflict opgelost kan worden met een oplossing waar iedereen achter staat. De afspraken worden allemaal vastgelegd in een  vaststellingsovereenkomst . Zodra iedereen akkoord is dient de overeenkomst ondertekent te worden en moet iedereen zich aan de afspraken houden. 

Contact

Wilt u graag aan de slag met een mediator, omdat u bijvoorbeeld gaat scheiden of verwikkeld bent geraakt in een conflict? Professionele Mediators helpt u graag! WIj brengen u in contact met een mediator in de buurt. Meer weten over onze diensten? Neem dan  contact  met ons op. 

 
Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij uitsluitend voor statistische doeleinden. Uw privacy blijft gewaarborgd.

Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.
Voor meer informatie kunt u eerst onze Disclamer & Privacyverklaring bekijken!