Mediator echtscheiding

Heeft u besloten om te scheiden en bent u op zoek naar een mediator voor uw echtscheiding? Bij Professionele Mediators helpen wij u graag op de juiste manier. Het kan soms erg lastig zijn om deze moeilijke periode een plekje te geven. Naast de emotionele gevolgen van een scheiding waar aandacht voor kan zijn, zijn er uiteraard ook de financiële consequenties. Een mediator voor echtscheiding kan ervoor zorgen dat u en uw partner tot voor ieder goede en duurzame afspraken komen. Bij Professionele Mediators zijn zeer bekwame bemiddelaars aangesloten die u en uw (ex-)partner helpen om samen door deze lastige periode heen te komen.

Wat kan mediation voor u betekenen bij een echtscheiding?

Bij een echtscheiding moeten er vele afspraken gemaakt worden. Bijvoorbeeld over de gezamenlijke inboedel, het pensioen, de bezittingen en eventuele schulden. Een bemiddelaar zorgt ervoor dat de gesprekken tussen uw partner en u begeleid worden en er gezocht wordt naar een oplossing waar iedereen achter staat. Het doel van mediation is namelijk altijd dat de scheiding tot stand komt met voor ieder zo goed mogelijke afspraken.

Waarom mediation van Professionele Mediators? 

Wij snappen heel goed dat u geen lang en voortslepend proces wilt doormaken tijdens een scheiding. Wanneer u kiest voor een mediator echtscheiding van Professionele Mediators, dan bent u gegarandeerd verzekerd van goede en efficiënte hulp. Al onze mediators voldoen aan de hoogste eisen en zijn bijvoorbeeld geregistreerd bij de MfN (Mediatorsfederatie Nederland). Zij zetten zich volledig in voor het best mogelijke resultaat. 

Contact

Wilt u graag hulp van een mediator om uw echtscheiding zo soepel mogelijk te laten verlopen? Neem vrijblijvend  contact  op met Professionele Mediators en u kunt direct een afspraak maken. Dankzij ons brede netwerk is er altijd een mediator bij u in de buurt beschikbaar. Wij helpen u graag! 

Professionele Mediators Nederland