Mediation Den Bosch

Het komt wel eens voor dat u verwikkeld zit in een conflict of een familieprobleem heeft. Het is dan lastig om dit zelf onderling op te lossen, omdat u elkaar bijvoorbeeld niet laat uitpraten. Mediation kan dan een hele goede oplossing zijn. Professionele Mediators heeft door het hele land een netwerk, waardoor we ook bij u in de buurt kunnen komen. Zo hebben we diverse mediation trajecten in Den Bosch verzorgt. 

Hoe werkt mediation?

Wanneer u kiest voor mediation, gaat een mediator u helpen om het conflict op te lossen waarin u verwikkeld zit. Een mediator is een onafhankelijk persoon die gaat bemiddelen. Hij luistert onder andere naar alle verhalen, maakt dingen bespreekbaar en brengt verschillende oplossingen in kaart. Uiteindelijk wordt er samen gekeken naar de perfecte oplossing waar iedereen achter staat. 

Uitgangspunten mediation

Een aantal uitgangspunten die belangrijk zijn om te weten wanneer u start met mediation: 

  • De mediator is een onafhankelijk persoon en dus neutraal; 
  • De gesprekken die gevoerd worden, zijn vertrouwelijk; 
  • Mediation is vrijwillig en u kunt het traject beëindigen wanneer u wilt. 
  • U bepaalt zelf welke invulling u geeft aan de te maken afspraken;
  • De mediator zorgt voor een heldere communicatie tussen alle partijen. 

De afspraken worden genoteerd in een vaststellingsovereenkomst. Onder deze overeenkomst moeten alle partijen een handtekening zetten en zich verplicht aan de afspraak houden. 

Contact

Mediation is dé oplossing als u er onderling niet meer uitkomt om een conflict op te lossen. Professionele Mediators helpt u graag! U kunt voor informatie vrijblijvend  contact opnemen of u kunt direct een afspraak maken. Wij hebben veel mensen geholpen in omgeving Den Bosch. 

 
Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij uitsluitend voor statistische doeleinden. Uw privacy blijft gewaarborgd.

Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.
Voor meer informatie kunt u eerst onze Disclamer & Privacyverklaring bekijken!