Mediation Den Bosch

Het komt wel eens voor dat u verwikkeld zit in een conflict of een familieprobleem heeft. Ook kan er een echtscheiding dreigen. Het is dan lastig om dit zelf onderling op te lossen, omdat u elkaar bijvoorbeeld niet goed meer kunt treffen zonder dat er gedoe of ruzie ontstaat. Mediation kan dan een hele goede oplossing zijn. Professionele Mediators heeft door het hele land een netwerk, waardoor we ook bij u in de buurt aanwezig zijn. Zo hebben we diverse mediation trajecten in de stad en de regio Den Bosch verzorgd. 

Hoe werkt mediation?

Wanneer u kiest voor mediation, gaat een mediator u bijstaan om het conflict of de kwestie op te lossen waarin u verwikkeld zit. Een mediator is een onafhankelijk persoon die gaat bemiddelen. Hij of zij luistert onder andere naar alle verhalen, maakt dingen bespreekbaar en brengt verschillende oplossingen met u in kaart. Uiteindelijk wordt er samen gekeken naar de best mogelijke oplossing waar ieder achter kan staan. 

Uitgangspunten mediation

Een aantal uitgangspunten die belangrijk zijn om te weten wanneer u start met mediation: 

  • De mediator is een onafhankelijk persoon en dus neutraal (meervoudig partijdig); 
  • De gesprekken die gevoerd worden, zijn vertrouwelijk; 
  • Mediation is vrijwillig en u kunt het traject beëindigen wanneer u wilt;
  • U bepaalt zelf welke invulling u geeft aan de te maken afspraken;
  • De mediator zorgt voor een heldere communicatie tussen alle partijen. 

De afspraken worden genoteerd in een vaststellingsovereenkomst of wat informeler: afsprakenlijst. Onder dit document zetten alle partijen een handtekening en uit onderzoek blijkt dat men zich daarna goed aan de afspraken houdt.

Contact

Mediation is dé oplossing als u er onderling niet meer uitkomt om een conflict op te lossen. Professionele Mediators helpt u graag! U kunt voor informatie vrijblijvend  contact opnemen of u kunt direct een afspraak maken. Wij hebben al vele trajecten gedaan in de omgeving van Den Bosch en zijn u graag van dienst. 

Professionele Mediators Nederland

 
Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij uitsluitend voor statistische doeleinden. Uw privacy blijft gewaarborgd.

Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.
Voor meer informatie kunt u eerst onze Disclamer & Privacyverklaring bekijken!