Wij hanteren korte lijnen en streven ernaar om u binnen 24 uur in contact te brengen met een geschikte mediator in uw eigen regio.
Hogestraat 15a
Druten
,
GLD
6651BE
Netherlands
085-9021900
info@professionelemediators.nl
Algemene voorwaardenSitemapDisclaimer en privacyverklaring         
Menu

Ontslag met wederzijds goedvinden


Komt u er met uw werkgever of werknemer niet meer uit? Of besluiten u en uw partner om te gaan scheiden of uit elkaar te gaan? Kies dan voor mediation. Zelfs wanneer het arbeidsconflict al meer dan een jaar speelt of als u ontzettend opziet tegen de scheiding, dan nog kunt u door bemiddeling van een mediator samen tot een oplossing komen of afspraken maken om het geschil of de (echt)scheiding vorm te geven.  


Mediation door een mediator van Professionele Mediators


Professionele mediators heeft door het gehele land ervaren mediators om samen met u aan de slag te gaan. Er is altijd een mediator bij u in de buurt. Via mediation kunt u een langlopend  arbeidsconflict oplossen of een  echtscheiding goed afronden.


Voordelen van mediation


Mediation geschiedt altijd op basis van vrijwilligheid. Het schept de kaders voor een open en constructief gesprek. Daardoor worden er eerder afspraken gemaakt die door iedereen gedragen worden. Afspraken waar iedereen achter staat, houden langer stand dan afspraken die opgelegd worden na bijvoorbeeld een juridisch gevecht.
 

Hierbij komen we direct bij een ander voordeel van mediation. Door het inschakelen van een mediator kunt u een lang juridisch gevecht voorkomen. Bijvoorbeeld in het geval van een scheiding maakt u samen afspraken en legt deze vast in een convenant dat door de mediator wordt opgesteld. Dit doet u in plaats van ieder een eigen advocaat te moeten inschakelen. In het geval van een arbeidsconflict zorgt u er samen met een mediator voor dat u het onderling oplost en dat het conflict dus niet nog verder escaleert. Hierdoor voorkomt u een hoop (juridische) kosten.
 

Hoe verloopt de mediation?


Elk mediation traject start met het tekenen van een mediationovereenkomst. Hierin worden zaken afgesproken als de vrijwilligheid en geheimhouding. Het aantal sessies met de mediator is afhankelijk van onder meer het soort conflict, de mate van escalatie of op hoeveel punten u het met elkaar oneens bent bij een conflict of scheiding. Het traject eindigt altijd met het vastleggen van de afspraken. We leggen u graag meer uit over onze  werkwijze.
 

Contact


Heeft u te maken met een arbeidsconflict of staat u op het punt om te gaan scheiden? Kom er dan samen uit door middel van mediation en schakel  Professionele Mediators in. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op, zodat u snel kunt starten. 

 


Altijd een mediator
bij u in de buurt

Meer informatie

 

 

powered by keesweb.nl