Wij hanteren korte lijnen en streven ernaar om u binnen 24 uur in contact te brengen met een geschikte mediator in uw eigen regio.
Hogestraat 15a
Druten
,
GLD
6651BE
Netherlands
085-9021900
info@professionelemediators.nl
Algemene voorwaardenSitemapDisclaimer en privacyverklaring         
Menu

Mediator echtscheiding


Bij een echtscheiding komt er veel op u af. Een mediator kan u en uw ex-partner helpen bij het maken van belangrijke beslissingen. Denk hierbij aan het opstellen van het ouderschapsplan of de verdeling van de gemeenschappelijke goederen. De mediators van Professionele Mediators begeleiden de gesprekken op een deskundige, onpartijdige wijze. 

 

Wat kan een mediator bij een echtscheiding voor u betekenen?

 

Bij een  echtscheiding moeten er ondanks alle emoties moeilijke beslissingen genomen worden. Een mediator van Professionele Mediators helpt u om alles omtrent de echtscheiding op financieel, juridisch en fiscaal gebied goed te regelen. Het doel is om afspraken te maken die toekomstbestendig zijn. Het werken met een mediator bij een echtscheiding is meestal effectiever, prettiger en minder kostbaar dan dat beide partijen een advocaat inschakelen.

 

De echtscheiding goed geregeld met mediation

 

Alle afspraken worden door de mediator vastgelegd in een echtscheidingsconvenant. Als er minderjarige kinderen zijn, wordt ook het ouderschapsplan opgesteld. Het convenant (inclusief ouderschapsplan) wordt, nadat u dit heeft ondertekend, ingediend bij de rechtbank. 
Na de beschikking van de rechtbank, volgt het tekenen van de akte van berusting en het inschrijven van uw echtscheiding in de Gemeentelijke Basisadministratie (in de registers van de burgerlijke stand). Met deze inschrijving is uw echtscheiding een feit.

 

Contact

 

Staat u op het punt om te gaan scheiden? Of bent u al afspraken aan het maken met uw ex-partner en kunt u daarbij hulp gebruiken van een mediator om de echtscheiding vorm te geven? Neem dan contact op met Professionele Mediators. Wij brengen u binnen 24 uur in contact met een mediator bij u in de buurt. 

 

 


Altijd een mediator
bij u in de buurt

Meer informatie

 

 

powered by keesweb.nl