familieruzie bemiddeling

Familieruzie

Het komt wel eens voor dat er een ruzie of discussie ontstaat in de familie. In sommige gevallen kan dit heel erg uit de hand lopen en is het onderling niet meer op te lossen. Gezinsleden gaan zich aan elkaar irriteren, laten elkaar niet uitpraten en kunnen emoties niet bedwingt worden. U kunt dan het best kiezen voor bemiddeling bij een familieruzie. Bij een bemiddeling wordt er namelijk een onafhankelijk persoon ingezet die de familieruzie zo wilt oplossen dat beide partijen achter de oplossing staan. 

Het traject

Tijdens een familieruzie zal er een mediator ingezet worden. Deze is, zoals gezegd, onafhankelijk en helpt beide partijen in het vinden van een passende oplossing. Tijdens het proces wordt het probleem besproken, maar ook de emotionele kant wordt behandeld. Het is belangrijk dat er goede communicatie is tussen de partijen en iedereen elkaar laat uitpraten. Wanneer u kiest voor bemiddeling, zal u dit vele kosten en veel tijd besparen. Uiteindelijk wilt de mediator het beste voor iedereen. 

Voorkomende situaties

Professionele Mediators bemiddelt in verschillende familieruzies. Veel voorkomende conflicten zijn: de verdeling van een erfenis, een gebeurtenis die zich in het verleden heeft afgespeelt en nu de gemoederen nog bezighoudt of een conflict op financieel gebied. Wij staan ook voor u klaar in andere situaties! 

Contact

Heeft u een familieruzie en wilt u hier graag bemiddeling in? Professionele Mediators staat graag voor u klaar. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. 

 
Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij uitsluitend voor statistische doeleinden. Uw privacy blijft gewaarborgd.

Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.
Voor meer informatie kunt u eerst onze Disclamer & Privacyverklaring bekijken!