Bemiddeling familieruzie

Wanneer u kiest voor bemiddeling in een familieruzie, weet u zeker dat de belangen van beide of alle partijen worden behartigd. De mediator, die onafhankelijk in het traject staat, wil er namelijk voor zorgen dat er voor de familieruzie een oplossing wordt gevonden waar alle partijen achter staan. Bij Professionele Mediators hebben wij professionals die weten hoe ze een familieruzie moeten aanpakken. 

Neem contact op

Onze werkwijze

Als een mediator wordt ingezet als bemiddelaar, wordt er eerst geluisterd naar de verhalen van beide/alle partijen. In het traject wordt het probleem besproken en het conflict wordt aangepakt. Tijdens het traject zal zowel de zakelijke kant als de emotionele kant 'behandeld' worden. Het komt vaak voor dat emoties een belangrijke rol spelen in een familieruzie. Het is daarom van belang dat deze bespreekbaar worden en iedereen begrip ontwikkelt voor elkaar. Uiteindelijk zal de bemiddeling eraan bijdragen dat de communicatie verbeterd wordt en voor ieder een passende oplossing is gevonden voor het conflict. 

Voorkomende conflicten

Wij zorgen voor de juiste bemiddeling voor de familieruzie in welke situatie dan ook. Dit kan een veelvoorkomend conflict zijn, zoals de verdeling van een erfenis of een uit de hand gelopen gebeurtenis in het verleden, maar ook iets anders zoals een financiele aangelegenheid. Wij willen u en de familie in elk geval bijstaan en helpen de kwestie op te lossen. 

Contact

Denkt u erover om te kiezen voor bemiddeling van een familieruzie? Bij Professionele Mediators hebben wij dé juiste professionals die voor u klaarstaan in alle mogelijke situaties! Voor meer informatie of een afspraak maken kunt u vrijblijvend contact opnemen. 

Neem contact op

Professionele Mediators Nederland

 
Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij uitsluitend voor statistische doeleinden. Uw privacy blijft gewaarborgd.

Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.
Voor meer informatie kunt u eerst onze Disclamer & Privacyverklaring bekijken!