Bemiddeling familieruzie

Wanneer u kiest voor bemiddeling in een familieruzie, weet u zeker dat de belangen van beide partijen worden behartigd. De mediator, die onafhankelijk in het traject staat, wilt er namelijk voor zorgen dat er een oplossing wordt gevonden voor de familieruzie waar alle partijen achter staan. Bij Professionele Mediators hebben wij professionals die weten hoe ze een familieruzie moeten aanpakken. 

Onze werkwijze

Als een mediator wordt ingezet als bemiddeling, wordt er eerst geluisterd naar de verhalen van beide partijen. Hierin wordt het probleem besproken en het conflict wordt aangepakt. Tijdens het traject zal zowel de zakelijke kant als de emotionele kant behandeld worden. Het komt namelijk vaker voor dat emoties een belangrijke rol spelen in een familieruzie. Het is daarom van belang dat deze bespreekbaar worden en iedereen begrip heeft voor elkaar. Uiteindelijk zal de middeling bijdragen dat de communicatie verbeterd wordt en iedereen een passende oplossing heeft gevonden voor het conflict. 

Voorkomende conflicten

Wij zorgen voor de juiste bemiddeling voor de familieruzie in welke situatie dan ook. Dit kan een veelvoorkomend conflict zijn, zoals de verdeling van een erfenis of een uit de hand gelopen gebeurtenis in het verleden, maar ook iets uitzonderlijks. Wij willen u en de familie in elk geval helpen. 

Contact

Denkt u erover om te kiezen voor bemiddeling van een familieruzie? Bij Professionele Mediators hebben wij dé juiste professionals die voor u klaarstaan in alle situaties! Voor meer informatie of een afspraak maken kunt u vrijblijvend contact opnemen. 

 
Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij uitsluitend voor statistische doeleinden. Uw privacy blijft gewaarborgd.

Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.
Voor meer informatie kunt u eerst onze Disclamer & Privacyverklaring bekijken!