Wij hanteren korte lijnen en streven ernaar om u binnen 24 uur in contact te brengen met een geschikte mediator in uw eigen regio.
Hogestraat 15a
Druten
,
GLD
6651BE
Netherlands
085-9021900
info@professionelemediators.nl
Algemene voorwaardenSitemapDisclaimer en privacyverklaring         

Menu

Wie zijn wij


Wij zijn een landelijk netwerk van uitsluitend zeer ervaren MfN-registermediators (Mediatorsfederatie Nederland). De MfN is een onafhankelijke Stichting die de kwaliteit van mediation in Nederland waarborgt en jaarlijks toetst. Professionele Mediators werkt door het hele land voor particulieren, organisaties, overheden en via verwijzers of verzekeraars. Onze werkwijze is praktisch en doelgericht met korte lijnen waarbij we focussen op het leveren van de beste kwaliteit.
 

Wij streven ernaar om u binnen 24 uur in contact te brengen met een geschikte mediator zonder wachtlijst in uw eigen regio. Onze mediators werken op een vakkundige en daadkrachtige wijze met een persoonlijke benadering. Voor onze mediators is mediation hun specialisme waarbij ze blijvend investeren in opleiding, kennis en intervisie en uiteraard voldoen ze aan de hoogste kwaliteitseisen van het MfN. Ze zijn dagelijks bezig met het (helpen) oplossen van conflicten en geschillen of het begeleiden van partijen naar een scheiding. De meesten van onze mediators hebben ruim 10 jaar ervaring in het vakgebied en zijn vaak als mediator ook nog gespecialiseerd op een bepaald onderwerp. In ons bestand zijn mediators opgenomen die bijvoorbeeld uitsluitend arbeidszaken doen of zich juist uitsluitend richten op familiezaken.

 


Altijd een mediator
bij u in de buurt

Meer informatie

 

 

powered by keesweb.nl