Wij hanteren korte lijnen en streven ernaar om u binnen 24 uur in contact te brengen met een geschikte mediator in uw eigen regio.
Hogestraat 15a
Druten
,
GLD
6651BE
Netherlands
085-9021900
info@professionelemediators.nl
Algemene voorwaardenSitemapDisclaimer en privacyverklaring         

Menu

Werkwijze


Zoekt u een mediator voor uw kwestie? Of bent u benieuwd of mediation iets voor u is? U kunt ons vrijblijvend bellen of e-mailen. We bespreken dan de mogelijkheden en indien gewenst, plannen wij een afspraak voor u in bij een mediator bij u in de regio. In geval van echtscheidingen wordt er doorgaans gewerkt met een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek.

 

De mediation start met de mediationovereenkomst. Hierin staan onderwerpen als geheimhouding, vrijwilligheid en de verdeling van de kosten.
 

Nadat partijen tot een overeenkomst zijn gekomen, worden de eindafspraken schriftelijk vastgelegd. Afhankelijk van het onderwerp van de kwestie gebeurt dit middels een vaststellingsovereenkomst, (echt)scheidingsconvenant of op een andere manier.

 

Na afronding van de mediation, ontvangt u een evaluatieformulier zodat wij onze dienstverlening continu kunnen verbeteren.
 

Uw mediator is uw contactpersoon tot en met de afronding van de mediation. Wij werken voor particulieren, bedrijven, overheden en voor verwijzers zoals arbodiensten en verzekeraars.

 


Altijd een mediator
bij u in de buurt

Meer informatie

 

 

powered by keesweb.nl