Wij hanteren korte lijnen en streven ernaar om u binnen 24 uur in contact te brengen met een geschikte mediator in uw eigen regio.
Hogestraat 15a
Druten
,
GLD
6651BE
Netherlands
085-9021900
info@professionelemediators.nl
Algemene voorwaardenSitemapDisclaimer en privacyverklaring         

Menu

Onderwijs/Overheid


Mediation Onderwijs
 

Is er binnen uw onderwijsinstelling een  samenwerkingsprobleem binnen een sectie, een voortslepende ruzie tussen twee leerkrachten of een verschil van mening tussen leerkracht en ouder? Of is er een verschil van inzicht tussen bijvoorbeeld de directie en het bestuur of tussen de directie en het team van leerkrachten in het basisonderwijs? Vaak kunnen deze zaken intern opgelost worden, maar soms is de kwestie al zo ver geëscaleerd dat u er samen niet meer uitkomt. Mediation is binnen het onderwijs een waardevol instrument om spanningen en conflicten bespreekbaar te maken.

We leggen u graag uit wat we op het gebied van mediation in het onderwijs kunnen betekenen.
 

Mediation Overheid

 
Ook mediations tussen overheid en burger of bedrijf kennen een hoog succespercentage. De overheid heeft veel belang bij een goede relatie met de burger. Besturen gaat immers veel efficiënter en wordt veel effectiever als de burger “meewerkt”. Om bezwaarzaken te voorkomen of om conflicten bespreekbaar te maken en snel en duurzaam op te lossen, is mediation een goed middel.

We geven u graag meer informatie over mediation bij de overheid.
 


Altijd een mediator
bij u in de buurt

Meer informatie

 

 

powered by keesweb.nl