Wij hanteren korte lijnen en streven ernaar om u binnen 24 uur in contact te brengen met een geschikte mediator in uw eigen regio.
Hogestraat 15a
Druten
,
GLD
6651BE
Netherlands
085-9021900
info@professionelemediators.nl
Algemene voorwaardenSitemapDisclaimer en privacyverklaring         

Menu

Missie/Visie


Missie Professionele Mediators


Wij zijn een landelijk netwerk van uitsluitend zeer ervaren MfN-registermediators (Mediatorsfederatie Nederland) die u begeleiden naar een snelle en duurzame oplossing voor de kwestie die u bezig houdt, zodat u op een positieve manier verder kunt.


Onze missie rust op de volgende pijlers:
 

  • wij werken met mediators die dagelijks met het vak mediation bezig zijn. Mediation is hun focus waarbij ze blijvend investeren in opleiding, kennis en intervisie en uiteraard voldoen ze aan de hoogste kwaliteitseisen van de MfN. De meesten van onze mediators hebben ruim 10 jaar ervaring in het vakgebied
  • Professionele Mediators onderschrijft het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen en streeft naar een evenwicht in aandacht tussen “People, Planet en Profit”, waarbij aandacht voor de mens en het streven naar duurzame oplossingen voorop staan
  • Professionele Mediators werkt praktisch en doelgericht. Wij streven ernaar om u binnen 24 uur in contact te brengen met een geschikte mediator zonder wachtlijst in uw eigen regio.

Door deze principes onze voortdurende aandacht te geven, realiseren we onze visie.
 

Visie

Het is onze visie dat mensen kansen verdienen en vanuit hun eigen drijfveren en kracht de wereld tegemoet mogen treden. Het maakt niet uit of dat nu de mens in conflict is of de arbeidsongeschikte mens of de mens in welke situatie dan ook. Om kansen te zien - of te benutten of te creeren - en krachtiger te worden, is een bepaalde groei en ontwikkeling nodig. Wij doen daarvoor wat nodig is en past in de situatie. Ook is het nodig om zo snel en voortvarend als mogelijk te handelen.

Wij begeleiden u dan ook zo snel als mogelijk naar een adequate oplossing van de kwestie die u bezig houdt. Het is hiernaast onze ambitie om mediation op een hoger niveau te brengen en de hoogst mogelijke kwaliteit na te streven. Onze visie is gericht op duurzaamheid. We focussen op de toekomst waar de oplossing en de mogelijkheden liggen, met oog voor het verleden. Onze boodschap is: "pak de kwestie aan", zo wordt het de brug naar de toekomst.

 


Altijd een mediator
bij u in de buurt

Meer informatie

 

 

powered by keesweb.nl