Mediator Noord Holland

Spelen zich bepaalde conflictueuze zaken af in uw omgeving en kunt u deze niet naar een oplossing leiden? Kies dan voor mediation. Bij Professionele Mediators beschikken wij over ervaren mediators die u graag helpen. Op zoek naar een mediator in Noord-Holland? Wij hebben een landelijk netwerk en kunnen hierdoor u snel bijstaan en het conflict met u oplossen.

Werkwijze mediator

De mediator gaat tijdens het traject met alle partijen aan tafel. Ieder kan zijn of verhaal doen en de gehele situatie wordt in kaart gebracht. De bemiddelaar is onafhankelijk en tijdens het traject neutraal. Er wordt onder andere gekeken op welke manier het conflict opgelost kan worden en of ieder achter deze oplossing kan staan. De afspraken die worden gemaakt, zullen vastgelegd worden in afsprakenlijst of een convenant of  vaststellingsovereenkomst  . Onder dit document zet ieder zijn of haar handtekening. (Uit onderzoek blijkt dat men zich ook goed houdt aan afspraken die uit een mediation voortvloeien).

Wanneer mediation?

U kiest voor mediation wanneer u in een conflict of conflictueuze situatie zit en de partijen dit onderling niet kunnen oplossen. Als het gesprek over de kwestie stokt en de zaak dreigt te escaleren, kunt u bij Professionele Mediators terecht voor allerlei soorten bemiddeling, zoals  business mediation , mediation binnen het onderwijs of mediation bij familiezaken .

Contact

Wilt u graag met een mediator in omgeving Noord-Holland aan de slag? Professionele Mediators helpt u graag. Wij brengen u in contact met een mediator bij u in de buurt. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem vrijblijvend contact  met ons op. 

 
Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij uitsluitend voor statistische doeleinden. Uw privacy blijft gewaarborgd.

Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.
Voor meer informatie kunt u eerst onze Disclamer & Privacyverklaring bekijken!