Wij hanteren korte lijnen en streven ernaar om u binnen 24 uur in contact te brengen met een geschikte mediator in uw eigen regio.
Hogestraat 15a
Druten
,
GLD
6651BE
Netherlands
085-9021900
info@professionelemediators.nl
Algemene voorwaardenSitemapDisclaimer en privacyverklaring         

Menu

Kwaliteit


Wij werken uitsluitend met MfN-registermediators


Professionele Mediators streeft naar de best mogelijke oplossing voor de kwestie. Wij vinden het van groot belang dat het eindresultaat voldoet aan de gewenste kwaliteit en dat het proces meer dan naar behoren wordt uitgevoerd. In Nederland is de MfN (Mediatorsfederatie Nederland, voorheen NMI: Nederlands Mediation Instituut) de instantie die de kwaliteit van mediation waarborgt en jaarlijks toetst. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren werken wij uitsluitend met zeer ervaren MfN-registermediators.

 

Uitgebreid systeem met automatische updates

 

Voor ons is dit echter niet voldoende om de kwaliteit te borgen. Daarom heeft Professionele Mediators ook zelf een  geheel aan maatregelen en activiteiten opgezet om de kwaliteit van de mediations te toetsen, te bewaken en aan te tonen. Zo hebben wij een systeem ontwikkeld waar de voortgang van de mediations in wordt bijgehouden. Met één druk op de knop wordt hiermee inzichtelijk wat de status is van de mediation en wat de doorlooptijd tot nu toe is. Dit systeem is ook ontwikkeld voor onze verwijzers: onze mediators kunnen hiermee op procesniveau onze verwijzers zoals een arbodienst, informeren. Dit betekent ook tijdwinst, een mediator is door dit systeem minimale tijd kwijt aan administratie. Mede hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat de kosten beperkt blijven en dat de tijd van de mediator zo efficiënt mogelijk wordt ingezet.


Eindevaluaties

 

Verder doen wij eindevaluaties om de kwaliteit van onze dienstverlening te borgen. Nadat een mediation is afgerond, sturen wij partijen een evaluatieformulier (steekproefsgewijs). Hiermee kunnen we onder meer onze kwaliteit toetsen, indien nodig maatregelen treffen om de gewenste kwaliteit te borgen en om onze dienstverlening continu te kunnen verbeteren. Bijvoorbeeld in het geval uit een  evaluatie zou blijken dat partijen significant ontevreden zijn over de doorlooptijd van de mediation, kunnen wij een mediator aanspreken op de gedragsregels zoals “voortvarend werken”.
 

Dit alles omdat wij blijvend streven naar de best mogelijke oplossing voor de kwestie die u bezig houdt. Daarbij is ook de best mogelijke wijze om daar te komen, van belang.
 


Altijd een mediator
bij u in de buurt

Meer informatie

 

 

powered by keesweb.nl