Wij hanteren korte lijnen en streven ernaar om u binnen 24 uur in contact te brengen met een geschikte mediator in uw eigen regio.
Hogestraat 15a
Druten
,
GLD
6651BE
Netherlands
085-9021900
info@professionelemediators.nl
SitemapDisclaimer         
Menu

Wat is een mediator?


De vraag wat is een mediator wordt vaak gesteld. Een mediator is een onafhankelijke en professionele bemiddelaar die u kan helpen om een juridisch probleem op te lossen. Een mediator is geen eenzijdige belangenbehartiger, zoals een advocaat, en zal ook geen standpunt innemen, zoals een rechter. Wij hopen dat de vraag "wat is een mediator?" hiermee beantwoord is. 

 

Wat kan een mediator voor u betekenen? 

 

Een mediator kan u helpen wanneer conflicten zo hoog oplopen dat er op dat moment geen ruimte meer is voor dialoog tussen de partijen, maar ook bij  echtscheidingen en een  arbeidsconflict waarbij de samenwerking een probleem geeft. De mediators van Professionele Mediators zijn gespecialiseerd in allerlei soorten conflicten, zoals   business mediation of mediation binnen het   onderwijs of mediation bij   familiezaken

 

Contact

 

Heeft u te maken met een arbeidsconflict of staat u op het punt om te gaan scheiden? Kom er dan samen uit doormiddel van de hulp van een mediator en neem contact op Professionele Mediators. Wij brengen u dan binnen 24 uur in contact met een mediator bij u in de buurt, zodat u snel kunt starten. 

 

 


Altijd een mediator
bij u in de buurt

Meer informatie

 

 

powered by keesweb.nl