Wij hanteren korte lijnen en streven ernaar om u binnen 24 uur in contact te brengen met een geschikte mediator in uw eigen regio.
Hogestraat 15a
Druten
,
GLD
6651BE
Netherlands
085-9021900
info@professionelemediators.nl
Algemene voorwaardenSitemapDisclaimer en privacyverklaring         
Menu

Wat is een mediator?


De vraag ‘wat is een mediator?’ wordt vaak gesteld. Een mediator is een onafhankelijke en professionele bemiddelaar die u kan helpen om een (juridisch) probleem op te lossen. Een mediator is geen eenzijdige belangenbehartiger zoals een advocaat, en zal ook geen standpunt innemen zoals een rechter. 

 

Wat kan een mediator voor u betekenen? 

 

Een mediator kan u helpen wanneer conflicten zo hoog oplopen dat er op dat moment geen ruimte meer is voor dialoog tussen de partijen, zoals bijvoorbeeld bij een echtscheiding of een  arbeidsconflict waarbij de samenwerking een probleem geeft. De mediators van Professionele Mediators zijn gespecialiseerd in allerlei soorten conflicten, zoals   business mediation,   mediation binnen het   onderwijs, of mediation bij  familiezaken

 

Contact

 

Heeft u te maken met een arbeidsconflict of staat u op het punt om te gaan scheiden? Kom er dan samen uit door middel van de hulp van een mediator  van Professionele Mediators. Wij brengen u dan in contact met een mediator bij u in de buurt, zodat u snel kunt starten. 

 

 


Altijd een mediator
bij u in de buurt

Meer informatie

 

 

powered by keesweb.nl