Wij hanteren korte lijnen en streven ernaar om u binnen 24 uur in contact te brengen met een geschikte mediator in uw eigen regio.
Hogestraat 15a
Druten
,
GLD
6651BE
Netherlands
085-9021900
info@professionelemediators.nl
SitemapDisclaimer         
Menu

Scheiden en nu?


Wanneer u en uw partner hebben besloten om te gaan scheiden moeten er veel zaken geregeld worden: maar wat nu? Welke zaken moeten geregeld worden? Wat gebeurt er nu met het eventuele koophuis en andere gemeenschappelijke bezittingen? Hoe en wanneer vertelt u het uw kinderen? Professionele Mediators helpt u om er samen goed uit te komen bij uw  echtscheiding.

 

Scheiden en kinderen

 

Wanneer u gaat scheiden en kinderen heeft, dan bent u als ouders verplicht om samen een ouderschapsplan op te stellen. In een ouderschapsplan worden onder andere afspraken opgenomen over de opvoeding van de kinderen, de kinderalimentatie en waar de kinderen op welk moment gaan wonen. Een mediator van Professionele Mediators helpt u om tot afspraken te komen waar u zich beiden in kunt vinden en die toekomstbestendig zijn.

 

Scheiden: wat gebeurt er met het koophuis?

 

Wanneer u gaat scheiden en samen een koophuis heeft, zijn er veel zaken waar beslissingen over genomen moeten worden:

 

  • Wat is verstandig en haalbaar?
  • Blijft er een van u beiden, tijdelijk of permanent, in het huis wonen of niet?
  • Wat gebeurt er met de over- of onderwaarde?
  • Wie gaat de hypotheek betalen?

Een mediator helpt u bij het maken van de juiste beslissingen. Alle mogelijkheden worden doorgenomen. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met alle emoties die er bij een scheiding komen kijken.

 

Scheiden en ….

 

Zo zijn er nog heel wat meer onderwerpen waarover u goed met elkaar moet spreken om de juiste beslissingen te kunnen nemen.

 

Contact

 

Gaat u scheiden en wilt u weten wat u nu te wachten staat? Of bent u afspraken aan het maken over de afwikkeling van de echtscheiding, maar komt u samen niet tot beslissingen?  Neem dan contact op met Professionele Mediators om een afspraak te maken. Dankzij ons uitgebreide netwerk is er altijd een mediator bij u in de buurt.

 

 


Altijd een mediator
bij u in de buurt

Meer informatie

 

 

powered by keesweb.nl