Wij hanteren korte lijnen en streven ernaar om u binnen 24 uur in contact te brengen met een geschikte mediator in uw eigen regio.
Hogestraat 15a
Druten
,
GLD
6651BE
Netherlands
085-9021900
info@professionelemediators.nl
SitemapDisclaimer         
Menu

Ontslag nemen


Waarom een mediator bij een bij het nemen van ontslag?

 

Bij het nemen ontslag willen nemen onderzoeken onze mediators altijd eerst wat er aan de hand is en wat er nodig is om tot afspraken te komen. In sommige gevallen is een goed gesprek  of een aantal goede gesprekken voldoende om tot goede afspraken te komen waardoor de kwestie is opgelost en het niet komt tot het nemen van ontslag.

 

Het kan ook zo zijn dat werknemer wel terug kan en wil naar het werk, maar dat de relatie met de leidinggevende niet hersteld is of dat andere zaken een terugkeer belemmeren. Een oplossing kan dan zijn dat werknemer in een andere team of in een andere vestiging wordt geplaatst. Uiteraard is het ook mogelijk dat de werknemer niet meer binnen het eigen bedrijf/de eigen organisatie geplaatst kan worden.

 

Een mogelijkheid is dan ontslag nemen.

Werknemer kiest er in dat geval voor om zijn loopbaan elders voort te zetten of kiest bijvoorbeeld voor een sabbatical of gaat misschien vervroegd met pensioen. In dit geval eindigt de mediation met het indienen en het nemen van het ontslag. Deze keuze heeft echter wel gevolgen voor de aanspraak op een eventuele werkloosheidsuitkering.


 


Altijd een mediator
bij u in de buurt

Meer informatie

 

 

powered by keesweb.nl